Скільки обробних дощок має бути на кухні?

Скільки обробних дощок має бути на кухні?
Сколько разделочных досок должно быть на кухне?

Обробна дошка на кухні вважається чи не найбруднішим предметом, тому використовувати одну поверхню для обробки всіх продуктів не можна.

Читайте такожБанановые маффины с овсяными хлопьями: вкусный десерт для всей семьи
На думку відомого доктора Комаровського , на кожній кухні має бути не менше шести обробних дощок у ходу, і використовувати їх слід для наступних продуктів:

  1. сире м'ясо,
  2. сира риба,
  3. готове м'ясо,
  4. овочі,
  5. салати та фрукти,
  6. хлібобулочні вироби.

Дошки в жодному разі не можна плутати між собою. Комаровський пропонує використовувати систему квітів, щоб легше запам'ятати призначення кожної дошки. Дотримуючись цього простого правила жінка значно знизить ризик різноманітних харчових отруєнь у всіх членів її сім'ї.

Читайте такожГороскоп на 2020 год для Близнецов: любовь, финансы и здоровье
А що робити, якщо немає можливості купити шість обробних дощок?

Їх кількість можна зменшити до трьох або чотирьох, у такому разі важливо дотримуватися принципу роздільної обробки сирих продуктів, готових страв та випічки.

Вам також буде цікаво прочитати, 3 секрети обробної дошки.


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK