Скільки обробних дощок має бути на кухні?

Обробна дошка на кухні вважається чи не найбруднішим предметом, тому використовувати одну поверхню для обробки всіх продуктів не можна.
- сире м'ясо,
- сира риба,
- готове м'ясо,
- овочі,
- салати та фрукти,
- хлібобулочні вироби.
Дошки в жодному разі не можна плутати між собою. Комаровський пропонує використовувати систему квітів, щоб легше запам'ятати призначення кожної дошки. Дотримуючись цього простого правила жінка значно знизить ризик різноманітних харчових отруєнь у всіх членів її сім'ї.
А що робити, якщо немає можливості купити шість обробних дощок?Їх кількість можна зменшити до трьох або чотирьох, у такому разі важливо дотримуватися принципу роздільної обробки сирих продуктів, готових страв та випічки.
Вам також буде цікаво прочитати, 3 секрети обробної дошки.