Кімнатні рослини, що підвищують вологість у будинку

Кімнатні рослини, що підвищують вологість у будинку
Комнатные растения, которые повышают влажность в доме
istockphoto.com

Особливо корисно, якщо у домі діти.

Читайте також5 отруйних кімнатних рослин, які потрібно забрати від дітей
Низька вологість у будинку призводить до поганого самопочуття його мешканців: "закладає" і "сушить" ніс, можливо важко дихати, особливо ночами. Що вже говорити про дітей, у яких пересохлі слизові оболонки приводять до утворення скорин у носі - а це прямий шлях до безсонних ночей і частих застуд.

Очевидний спосіб підняти рівень вологості в будинку – купити зволожувач. Але якщо він недостатньо допомагає, вас врятують кімнатні рослини, які допоможуть створити приємний мікроклімат.

Які рослини найкраще зволожують повітря:

Бостонський папороть
Він невибагливий і потребує лише регулярного поливу та зрошення листя. В іншому ж папороть не вимагає особливої уваги, зате добре випаровує вологу зі свого листя.

Хлорофітум
Ця рослина з білими смугами на листі не тільки дуже стійка і живуча, але ще й приваблива. Якщо придбаєте таку рослину, отримаєте користь і для здоров'я, і для інтер'єру.

Читайте такожВыбираем комнатное растение по знаку Зодиака
Каучуконосний фікус
Що цікаво, найбільше вологи ця рослина виділяє тоді, коли її не дуже часто і не дуже рясно поливають. Загалом фікус не любить пряме сонячне проміння, зате добре переносить низькі температури.

Аглаонема
Ця квітка добре підійде тим, хто не має досвіду в догляді за рослинами або часу цьому вчитися. Квітка добре переносить "посуху" у ґрунті, може перейти жити навіть тривалу відсутність сонця. При цьому він активно випаровує вологу.

Вам також буде цікаво прочитати:


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK