ТОП-5 продуктів, які не можна зберігати в холодильнику, але багато хто досі це робить

Деякі жінки думають, що будь-яка їжа в холодильнику зберігатиметься довше.
Але насправді часом зберігання в холодильнику призводить до швидкого псування продукту або знищення його корисних речовин.
Банани
Банани швидко стануть чорними та м'якими, якщо ви дозволите собі недбалість, запхаючи їх у холодильник. Навіть якщо банани незрілі, краще залишити їх дозрівати за кімнатної температури, але поруч із яблуками.Зелень
Зелень дуже сильно вбирає сторонні запахи. Базилік, кріп, петрушка після холодильника перестануть мати хоч якусь цінність.
Якщо ви купили зелень, то до моменту використання залиште її на столі або чашці з кімнатною водою.
Рослинні олії
Оливкову олію необхідно зберігати за температури не нижче 12 градусів тепла.Таке ж правило стосується інших масел.
Картопля, цибуля та томати
Покладіть ці овочі в прохолодне, темне та сухе місце – нічого кращого для їхнього тривалого зберігання ще не придумали.
Хліб
У холодильнику хліб не лише швидко стане черствим, але ще й втратить решту смакових якостей. Не робіть так!Нагадаємо,