Чому варто купити Айфон 15

Олександр Ківа
Чому варто купити Айфон 15
Почему стоит купить Айфон 15

У статті описані новації, які отримала ця новинка.

Фахівці інтернет-магазину Stylus підготували для вас перелік характеристик, завдяки яким ви захочете купити Айфон 15

Покращені показники екрану

iPhone 15 Pro має співвідношення екрану до корпусу 86,4%. Для порівняння: у минулорічної моделі співвідношення становило 86%. Збільшити площу вдалося за рахунок зменшення товщини рамок по периметру екрану. Також новинка отримала велику яскравість екрану до 2000 нит, як у смартфонів лінійки Pro та Pro Max. Айфон 14 мав яскравість 1200 нит під час перегляду контенту HDR. Завдяки таким змінам перегляд контенту став ще комфортнішим.

Потужний чіп А16 Bionic

Оновлений процесор став ще потужнішим, ніж у попередньої моделі. Основна особливість А16, встановленого в iPhone 15, полягає в покращенні обробки зображень за рахунок нового двигуна Display Engine. Також чіп став до 20% продуктивнішим, ніж торішній процесор.

Dynamic Island

Крутий виріз для датчиків та фронтальної камери перейшов з iPhone 14 Pro на пристрої базової лінійки iPhone 15. Тепер усі активні дії та спливаючі вікна відображаються на екрані у верхній частині екрана. Дуже зручно та легко переміщатися за додатками, використовуючи такий «Динамічний острівець». При чому Dynamic Island виглядає дуже красиво та ефектно.

Крута 48-мегапіксельна камера

Одна з причин купити новий айфон 15 - оновлена основна камера. Тепер її роздільна здатність становить 48 Мп замість 12 Мп, як було в Айфон 14. Таке оновлення основного об'єктиву стало можливим завдяки 4-піксельному сенсору, а також пікселям фокусування 100%. Фотографії зберігаються як 24 і 48 Мп. Реалізовано новий алгоритм зйомки Smart HDR 5 та розширилися можливості оптичного зуму. Камера підтримує зум 1х, 2х та 5х. Також камера отримала цікаву можливість переведення фокусу на готові знімки. Це можна легко зробити у вашій галереї (додаток «Фото»).

Новий конектор для підзарядки

Айфон 15 став першим смартфоном Епл із роз'ємом для підзарядки USB Type-C. Такий конектор розкриває великі можливості та дозволяє використовувати один зарядний пристрій для всіх ваших гаджетів у будинку. Також цей конектор підтримує USB 2-го покоління, що дозволяє передавати інформацію бездротового зв'язку зі швидкістю до 480 Мбіт/с.

Підсумки

Найзначніші фішки новинки, через які варто вибрати Айфон 15 такі:
⦁    потужна камера основна;
⦁    оновлений процесор;
⦁    яскравіший дисплей;
⦁    роз'єм USB Type-C;
⦁    Dynamic Island.

Якщо ви хочете використовувати найновіший смартфон від Apple з крутими фішками та можливостями, купуйте iPhone 15 на сайті Stylus.ua. Новий смартфон забезпечить надійний захист персональних даних, високу продуктивність, круті фото та відео, а також безліч різноманітних переваг, які пропонують нові функції.


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK