Пологи по-королівськи - на підлозі у ванній: онука королеви Єлизавети народила їй 10 правнуків

Пологи по-королівськи - на підлозі у ванній: онука королеви Єлизавети народила їй 10 правнуків
Внучка и бабушка - Зара Тиндалл и Елизавета II
Facebook

Внучка Єлизавети II Зара Тіндалл днями народила третю дитину та 10 правнука королеви

Королева Єлизавета II днями стала вдесяте прабабусею. Правнука їй подарувала онука Зара Тіндалл – єдина донька принцеси Анни, друга дитина Єлизавети. Пологи сталися 21 березня, але лише зараз про це офіційно стало відомо через газету The Daily Mail. Новонародженого малюка назвали Лукас Пилип.

Зара Тиндалл со своим мужем Майком в ожидании чуда / Facebook

На світ десятий королівський правнук народився дуже незвичайних умовах. Зара Тіндалл народила його на підлозі у ванній їхнього сімейного будинку, тому що пологи були дуже стрімкими. Як розповів чоловік принцеси Майк, він збігав у спортзал за спортивним килимком та організував "родзал" у ванній. На щастя, в будинку на той момент була акушерка Доллі Мод, яка допомагала Зорі при пологах її перших двох дочок. Отже, все пройшло добре. З укутаним у пелюшки новонародженим спадкоємцем батько сімейства пішов у вітальню доглядати гольф, поки його дружина відпочивала. Майк Тіндалл – професійний спортсмен регбі. Зоря, як і її мати принцеса Анна, захоплюється кінним спортом. Вона чемпіонка світу у кінному багатоборстві. Сім'я не має жодних королівських титулів і живе звичайним життям.

Вже за кілька днів сім'я вийшла на прогулянку з Лукасом Філіпом та старшою дочкою. У пари підростає ще одна дівчинка. Між народженням першої та другої дитини Зара та Майк Тінделли пережили дві трагедії - два викидні, про що розповіли громадськості.

Cчастливая семья с новорожденным сыном на прогулке (источник фото: The Daily mail)

Вам буде цікаво прочитати:

Як виглядають королівські діти: княгиня Монако захопила громадськість знімком із сім'єю

Як святкують дні народження королівські діти


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK