Які цукерки можна мамам, що годують: вагітним на замітку

Які цукерки можна мамам, що годують: вагітним на замітку
Какие конфеты можно кормящим мамам
istockphoto.com

Ми пропонуємо не один рецепт корисних цукерок, а цілих три!

Читайте такожЯкі процедури краси протипоказані для вагітних: ТОП-3 табу

Цукерки із сухофруктів та горіхів

istockphoto.com

Читайте такожКак сделать браслет из конфетных фантиков: пошаговый мастер-класс

Вам знадобиться:

  • 100 г мигдалю;
  • 100 г кураги;
  • 100 г чорносливу;
  • 100 г волоських горіхів;
  • 100 г фініків без кісточок;
  • 1 ст. л. лимонного соку;
  • 2-3 ст. л. меду;
  • кокосова стружка, кунжут чи мак.
  1. Підготуйте сухофрукти - необхідно обшпарити їх окропом і разом з горіхами перемолоти в блендері.
  2. Додайте мед та лимонний сік. Перемішати.
  3. Скачайте маленькі кульки.
  4. Обвалюйте їх у кокосовій стружці, кунжуті або маку.
  5. Поставте в холодильник на півгодини-годину.

Мигдальні меренги

istockphoto.com

Читайте такожКонфеты без сахара от диетолога Светланы Фус

Вам знадобиться:

  • 3 білки;
  • 150 г цукру;
  • 1/3 ч. л. мигдального екстракту.
  1. Потрібно збити білки до утворення легкої піни.
  2. Поступово введіть цукор і збивайте до появи «пташиних дзьобів», тобто коли вони добре тягнуться.
  3. У масу потрібної консистенції додайте мигдальний екстракт і знову збийте.
  4. Готову масу перемістіть на лист, застелений кулінарним папером.
  5. Поставте у духовку, розігріту до 110 градусів. Випікайте годину-півтори, залежно від того, які меренги ви хочете в результаті отримати - повітряні або сухі всередині.

Батончик граноли

istockphoto.com

Читайте такожСлишком мало конфет в упаковке: короткая поэма о смысле жизни Марио де Андраде

Вам знадобиться:

  • 1 склянка вівсяних пластівців;
  • 1/4 склянки мигдалю;
  • 1/4 склянки насіння соняшника;
  • 1 ст. л. насіння льону;
  • 1 ст. л. кунжуту;
  • 1 склянка асорті сухофруктів (журавлина, вишня, родзинки, курага);
  • 50 г вершкового масла|мастила|;
  • 1/4 склянки коричневого цукру;
  • 1/4 склянки меду;
  • 1/2 ч. л. ванільного екстракту;
  • 1/8 ч. л. солі.
  1. На лист, застелений папером для випікання, викладіть пластівці, подрібнений мигдаль, насіння соняшника, насіння льону і кунжут і поставте в духовку, розігріту до 180 градусів.
  2. Випікайте 10 хвилин, а потім перекладіть у велику миску і додайте сухофрукти.
  3. Вершкове масло, цукор, мед, ваніль та сіль помістити в невелику каструлю та варити на середньому вогні до однорідної консистенції.
  4. Ретельно перемішайте солодкий соус із пластівцями, викладіть у прямокутну форму, поставте в холодильник на 30 хвилин.
  5. Коли гранола застигне, нарізати на невеликі прямокутні батончики.

Вам цікаво буде дізнатися:


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK