"Я прошу їх співати зі мною весь час": Лопес про свою дочку

Лісова Тамара
Дженіфер Лопес назвала свою доньку небінарною персоною

Співачка Дженіфер Лопес виступила зі своєю дочкою. На концерті вона зверталася до неї як до небінарної персони за допомогою займенника.

Відомі продовжують демонструвати абсолютне прийняття своїх дітей. Так, ми вже писали про те, що акторка Шарліз Терон дозволяє своєму прийомному синові носити сукню та рожеві купальники. І ось днями Дженіфер Лопес, виступаючи на концерті разом зі своєю 14-річною дочкою Еммою, зверталася до неї як до небінарної персони – за допомогою займенника "вони".

"Востаннє ми виступали разом на такому великому стадіоні, як цей, і я прошу їх співати зі мною весь час, але вони не хочуть. Це дуже знакова подія, адже вони дуже зайняті. Вони дорого мені дісталися, але стоять кожного пенні, тому що вони – мій улюблений партнер у дуетах усіх часів",

- Заявила Дженніфер Лопес.

Небінарні персони не ідентифікують себе ні з якою статтю та гендером, тому до них і не звертаються за допомогою займенників він або вона і використовують гендерногейтральну шкіру.

Можливо, згодом Емма таки визначиться зі своїм гендером і змінить рішення бути гендерквіром. Наприклад, як передумала ставати хлопчиком донька Бреда Пітта та Анджеліни Джолі Шайло. А можливо, вона так і залишиться квіром. Небінарні персони не хочуть, щоб їх ідентифікували за статевими ознаками та роблять ставку на свою особистість.

 


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK