Весілля у положенні: 5 нюансів, які потрібно врахувати

Весілля у положенні: 5 нюансів, які потрібно врахувати
Свадьба в положении: 5 нюансов, которые нужно учесть
pixabay.com

Кожна дівчина хоч раз у житті мріяла надіти білу вінчальну сукню. Багатьом із них доводиться це робити, будучи у положенні. Що потрібно врахувати, якщо весілля відбуватиметься під час вагітності?

Читайте такожВесільний манікюр: створюємо ідеальний образ нареченої
Добре, що у сучасному світі вагітність нареченої вже не викликає засудження. Тим не менш, весілля в положенні відрізняється від звичайного. І ось чому…

Свадьба во время беременности / pixabay.com

Правильна дата

Читайте такожНа весіллі будуть малюки? Як зробити так, щоб діти не нудьгували
Ідеальний час для проведення весілля у положенні – другий триместр. У першому триместрі зіпсувати торжество може токсикоз, сонливість та занепад сил. У другому триместрі токсикоз відступає, живіт ще занадто великий, майбутня мама негаразд втомлюється. У третьому триместрі може бути досить важко святкувати весілля через великий живот, печію, набряки і швидку стомлюваність.

Правильне плаття

Вибір плаття краще відкласти ближче до дати весілля. Тому що може вирости черевце, а також ви можете набрати кілька зайвих кілограм. Ідеальна модель у такому разі – Весільна сукня у грецькому стилі, який не облягає живіт.

Правильне взуття

Вагітним небажано ходити на підборах, але хочеться під час урочистостей виглядати з голочки. Що робити? Приготувати дві пари черевичків – на підборах та на низькому ходу. Бажано їх розносити до урочистостей, щоб вони не натерли в самий невідповідний момент.

Місце проведення

Вибір місця для святкування весілля залежатиме від пори року. У теплу пору року краще вибрати заміський комплекс, щоби була можливість більше бувати на свіжому повітрі. У холодну пору року зручніше святкувати весілля у міському ресторані.

Фотосесія

Прогулянки містом та фотосесію краще проводити не в день урочистостей. Якщо ви заплануєте зробити все в один день, є ризики, що ви дуже втомитеся і не зможете насолодитися святкуванням весілля.

Вам також буде цікаво дізнатися 10 прийме про весільну сукню: що з нею можна і не можна робити.


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK