Як відзначають весілля у різних країнах світу

Як відзначають весілля у різних країнах світу
Как отмечают свадьбу в разных странах мира
pixabay.com

Весілля - одна з найпотаємніших подій у житті нареченої та нареченого.

Читайте такожЭшли Грэм на последних сроках беременности появилась на публике в обтягивающем платье
Проте, як виявилося, весілля весілля ворожнечу. Сьогодні ми розповімо, як прийнято відзначати священне одруження по всій земній кулі.

Швейцарія

У деяких областях та поселеннях Швейцарії досі збереглася традиція на день перед весіллям обкатувати наречену з голови до ніг брудом. У прямому значенні слова. Чим неприємніше жижа ця виглядає та пахне, тим більше радіють учасники цієї незвичайної процедури. При приготуванні цієї пекельної суміші йде все: кетчуп, майонез, яйця, пиво, кефір, протухлі залишки їжі. Вважається, що вже після такого приниження, решта майбутніх витівок благовірного здадуться дружині дитячою витівкою. І скандалів у сім'ї просто не буде. Та й не зазіхне на таку бруднулю більше ніхто.

Балі

Читайте також10 самых эффектных свадебных платьев знаменитостей 2019 года
Місцеві жителі цього острова дотримуються найдавнішого звичаю перед шлюбною церемонією підпилювати молодятам зуби. Відразу шість штук кожному, різці та ікла. Ритуал такий символізує вступ у доросле, самостійне життя. Дівчата перебираються під опіку обранців із сімейного гнізда, знімаючи з батьків тяготи про себе. Віддуватися доводиться батькам наречених, оскільки вони повинні оплачувати весілля.

Китай

Народи туцзя, які проживають на території КНР, мають досить гірку і жалібну традицію. За місяць до весілля наречена починає щодня плакати гіркими сльозами. Днів через десять, замість того щоб втішити, до неї приєднується мама, ще через стільки ж і інші родички, а напередодні весільної церемонії вже всі подружки нареченої складають їй компанію.

Кенія

У цій країні новоспечений чоловік повинен місяць проходити в жіночому одязі, щоб відчути на собі всі принади жіночого буття. А дружині на знак зміни статусу прикрашають руки візерунком чорно-червоного кольору.

Руанда

Жінкам тут можна позаздрити. Їм дозволяється після весілля бити, штовхати, кусати і дряпати своїх чоловіків ночами, а вдень відпочивати від вимотливого заняття. Щоправда, недовго, лише кілька тижнів. Аборигени щиро вірять у те, що провівши такий ритуал, дружина на все життя позбавиться злості, а значить, і склок в сім'ї не буде.

Нагадаємо,


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK