5 смачних та корисних способів використання авокадо, про які мало хто знає

Ми знаємо, як творчо та дуже смачно урізноманітнити меню за допомогою авокадо!
Смажений авокадо
Наріжте авокадо скибочками, обвалюйте його в паніровці та обсмажте фрукт приблизно по 3 хвилини з кожного боку. Це дуже смачно!
Морозиво
Якщо ви додасте авокадо в улюблений рецепт, це допоможе зробити морозиво м'якшим, а ще - надасть зеленого відтінку.
Салатна заправка
Приготуйте соус за нашим рецептом:
- Покладіть у блендер шматочки нарізаного авокадо, оливкову олію, трохи води, улюблені спеції та кислоту – оцет чи лимонний сік, щоб соус не потемнів.
 - Перемішайте.
 - Заправте салат.
 
За смаком додайте часник, натуральний йогурт та зелень.
    Замість олії та майонезу
 Пюре з авокадо з приправами добре намазується на хліб у вигляді закуски і вживається в салатах.
 Просто додайте улюблені приправи, трохи яблучного оцту або лимонного соку.
Смузі
 А ви куштували смузі з авокадо?
 До будь-якого овочевого чи фруктового коктейлю можна додати цей фрукт. Особливу користь для стану шкіри принесе авокадо в чорнично-банановому смузі.
Вам цікаво буде дізнатися:
                    
                    
                    
                    





