Розумні іграшки: 7 причин купити дитині конструктор

Розумні іграшки: 7 причин купити дитині конструктор

Щоб іграшка як доставляла радість, а й послужила стимулом у розвиток дитини, вона має відповідати певним критеріям.

Читайте такожКарточки Домана: плюсы и минусы волшебных картинок

По-перше, має бути безпечною: виконаною з якісних матеріалів, не мати гострих країв, не розчарувати малюка тим, що надто швидко зламалося. А по-друге, вона має підходити дитині за віком. Вашій дитині вже виповнилося три роки? Тоді придбайте йому конструктор. Для цього є щонайменше 7 причин.

konstruktor_750x590

1. Конструктор стимулює розвиток дрібної моторики. Збираючи дрібні детальки в єдину конструкцію, малюк тренує свої пальчики, а значить і ту частину мозку, яка відповідає за промову. До того ж, надалі спритні пальчики швидше навчатимуться зав'язувати шнурки та застібати гудзики.

2. Формує уявлення про колір, геометричну форму та розмір. У грі з різними деталями ці знання засвоюються власними силами.

Читайте також3 отличные идеи, во что поиграть с ребенком на выходных

3. Розвиває уяву. Перевага конструктора – це багатозадачність. Наприклад, із паровоза не можна зробити робота і навпаки. А конструктор можна збирати і розбирати на власний розсуд - не лише використовуючи креслення, а й свою фантазію.

4. Розвиває посидючість, акуратність та увагу дитини. А це саме ті навички, які надалі забезпечать дитині успішне навчання у школі.

5. Навчає діяти за планом. Граючи в конструктори, у яких є креслення, дитина крок за кроком терпляче збирає задуману виробником модель.

6. Розвиває логіку та здатність до нестандартного мислення. Щоб зібрати, будиночок, автомобіль чи фортецю, дитині доведеться освоїти нові способи мислення.

7. Надовго цікавить дитину. А, значить, у вас з'явиться небагато часу на себе та ведення домашнього господарства.

Читайте такожГеометрик: создаем с ребенком развивающий планшет (фото)

Отже, робимо висновок: конструктор одна з найбільш корисних для малюка іграшок, яка має бути у кожної дитини. А вибрати той, який сподобається саме вашій дитині, ви можете на сайті маркету УМХ .


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK