ТОП-5 лайфхаків як вивчити англійську з дитиною

ТОП-5 лайфхаків як вивчити англійську з дитиною
Обучение английскому ребенка
реклама

Найпоширеніше питання, яке ставлять вчителю англійської мови батьки – «З якого віку можна починати вивчати англійську мову?»
І всі вам скажуть, що чим раніше, тим краще навіть з самого народження!

Читайте такожКак научить ребенка ориентироваться во времени: 6 простых советов
Чим раніше Ви почнете говорити з дитиною іноземною мовою, тим їй буде легше опанувати її на несвідомому рівні.

У навчальних центрах міжнародної мережі «Англійський Хелен Дорон» діти навчають англійську за авторською методикою з 3 місяців до 18 років. Завдяки Helen Doron English 3 000 000 дітей у всьому світі вільно розмовляють англійською.

Ми звернулися до методиста міжнародної мережі навчальних центрів Helen Doron English – світового лідера у сфері «Англійська для дітей» , яка розповіла нам про ТОП-5 лайфхаків, як легко та весело вивчити англійську з дітьми.

Лікар Ніл Харві виявив, що діти, які починають навчати англійську з дитинства, випереджають своїх однолітків. Вони зберігають свою любов до навчання, цікавість, інтерес та здатність засвоювати знання у більш дорослому віці.


*відомий американський педіатр, спеціаліст з дитячого розвитку

Обучение детей английскому языку / реклама


Читайте такожКак научить ребенка говорить на двух языках: 5 мифов о детях-билингвах
1. Дивіться з дитиною мультики англійською. Ви думаєте, що йому буде незрозуміло? Помиляєтесь. Діти цього віку неймовірна мовна інтуїція. Вони можуть розуміти слова, але їм допоможуть емоції у голосах героїв, їм допоможе музика тощо. Ви здивуєтеся, але після перегляду мультика, він може почати повторювати слова з нього, співати пісеньки.

2. «Розучуйте» з малюком англійські слова та фрази. Це не уроки та не навчальні заняття. Це ваше повсякденне спілкування з дитиною, під час якої ви кажете їй англійську лексику. Використовуйте слова у конкретній мовної ситуації, підкріплюйте їх наочно.

3. Вивчайте дитячі пісеньки та віршики. Знайти їх можна у мережі. Показувати дитині сам вірш краще у вигляді невеликого "інсценування", адже багато віршиків мають під собою якийсь сюжет і легко розігруються (наживо або на ляльках).

4. Читайте разом із дитиною книги англійською мовою. Починати можна, коли він знає окремі слова. Прості сюжети будуть цілком зрозумілі дітям, а картинки пояснять незрозуміле. Якщо якась книга по-справжньому зацікавить, то дитина буде очима "фотографувати" слова та запам'ятовувати їхній зовнішній вигляд. Це чудовий початок для навчання читання.

Обучение детей английскому языку / реклама


Читайте такожЧто такое сенсорное развитие ребенка: как заложить прочный фундамент ума
5. Грайте з малюком веселі ігри! І він навіть не помітить, що під час цієї гри ви його чомусь навчите. Коли дитина дуже маленька, організуйте спільні ігри. Старшому "учню" можна запропонувати онлайн-ігри для вивчення англійської мови. Є великий вибір ігор для розвитку розмовної мови .

Раннє вивчення іноземної мови - найкращий спосіб стимулювання роботи мозку та збільшення інтелектуального потенціалу дитини.
Переконайтеся у цьому!

Поспішайте записатися на демонстраційний урок та отримайте перше заняття у ПОДАРУНОК!


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK