Бізнес удома: прокат дитячих товарів та іграшок

Бізнес удома: прокат дитячих товарів та іграшок
Бізнес удома: прокат дитячих товарів та іграшок
istockphoto.com

Останнім часом набирає популярність така послуга як прокат. Давайте розберемо ідеї та проаналізуємо основні етапи, які потрібно пройти, щоб організувати дійсно прибутковий бізнес на прокаті дитячих товарів.

Читайте такжеМанікюрний бізнес або як заробити, не виходячи з дому

Іграшки - це не просто розвага, за допомогою іграшок набуваються нові знання, діти пізнають світ. Тому дитяча іграшка має бути красивою, яскравою, якісною та безпечною для малюка. І кожна мама чи тато намагається забезпечити своє дитя саме такими іграшками. Але є великий недолік - їхня ціна. Навіть із середнім рівнем доходу досить накладно купувати декілька іграшок, а тим більше, для кількох дітей.
Ще є менш важлива проблема - брак місця для зберігання іграшкових запасів. Гібаритні іграшки важко сховати в шафи, а так, які інтереси дітей швидко змінюються, рішенням проблем є прокат дитячих товарів.
Схема роботи такого бізнесу проста: клієнт залишає заставу і оплачує період, на який він бере іграшку чи обладнання в оренду. Користується протягом потрібного періоду, а потім повертає назад.

Чи перспективний такий бізнес? 

Прокат дитячих товарів та іграшок / istockphoto.com

Читайте такжеБізнес вдома: як заробляти рукоділлям

Дитячі товари є тимчасовими, тому батьки розуміють, що іноді набагато краще взяти дитячий товар в прокат, ніж витрачати великі гроші на його покупку. Тому пункт прокату дитячих товарів може стати досить актуальним та перспективним.

Як відкрити прокат дитячих іграшок?

Спочатку дізнайтеся, чи є у вашому районі/місті подібні сервіси прокату і чи буде затребуваний ще один.
Якщо ви прйняли чітке рішення відкривати цю справу, слід визначити, як ви будете організовувати свій бізнес. Почніть з малого. Наприклад, якщо ви – молода мама й у вас залишилися в хорошому стані дитячі речі, ви можете здавати напрокат їх. Надалі, зібравши ще деяку суму коштів, ви поступово будете розширювати асортимент товарів. 

Прокат дитячих товарів та іграшок / istockphoto.com

Читайте такжеЯк зекономити на дитячих іграшках: 7 корисних порад

Що необхідно для відкриття такого пункту?

  1. знайти приміщення (слід відкривати пункт в місцях найбільшого скупчення маленьких дітей з батьками, або молодих людей, які тільки очікують народження дитини);
  2. зрозуміти попит на той чи інший товар (як показує практика, найбільшим попитом користуються товари тимчасового користування, наприклад, навчальні центри, ігрові будиночки, гойдалки. А також великі ігрові набори (дитячі магазини, столики, кухні, лялькові будинки);
  3. найняти співробітників (якщо у цьому є потреба. На перших порах ви можете виступати самостійно менеджером вашого бізнесу);
  4. створити сайт або інтернет-сторінку в соцмережі. Це дуже дієво, адже на сьогоднішній день майже всі мами зареєстровані в якійсь соцмережі;
  5. запустити рекламу (від реклами залежить, як швидко про вас дізнаються ваші потенційні клієнти. Не обов'язково платити гроші за рекламу, можна просто розвісити оголошення в дитячій поліклініці чи в магазинах).

Прокат дитячих товарів та іграшок / istockphoto.com

Читайте такжеРобота в декреті: виготовлення тортів на замовлення

Як і інші види бізнесу, бізнес на прокаті дитячих товарів має свої особливості.
І їх потрібно враховувати, наприклад, питання гігієни, або неповернення/псування товару.
Прочитавши все вище наведено – вирішувати вам. Одне абсолютно точно: в такому бізнесі, як прокат дитячих товарів, необхідно щиро симпатизувати дітям. Інакше такий бізнес довго не протягне.

Обов'язково дізнайтеся плюси та мінуси роботи фрілансера.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK