Дати проведення пробного ЗНО: реєструйтеся та перевірте свої сили!

Стало відомо, коли відбудеться пробне ЗНО 2019, яке дасть можливість відчути атмосферу зовнішнього незалежного оцінювання та дізнатися про всі етапи його проведення.

Читайте также В школьных кабинетах станет больше портретов женщин-ученых

Український центр оцінювання якості освіти назвав дати проведення пробного ЗНО 2019, а також дати реєстрації для того, щоб прийняти в ньому участь. Для чого проводять пробне зовнішнє незалежне оцінювання? Пробне ЗНО проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання, тому дуже важливо кожному випускнику прийняти в ньому участь.

Читайте также В Україні встановили незвичний рекорд: наймасовіший урок доброти

Дати проведення пробного ЗНО в Україні

З 8 до 31 січня 2019 року буде проходити реєстрація для участі у пробному ЗНО. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

16 березня відбудеться пробне ЗНО з української мови і літератури,

23 березня відбудеться пробне ЗНО з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

У день проведення пробного ЗНО кожний зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Результати пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, буде оприлюднено на інформаційних сторінках:

з української мови і літератури — 22 березня,
з інших предметів — 29 березня.

Дати проведення ЗНО 2019 можно узнать тут

Більше інфо за посиланням https://testportal.gov.ua/


Облако тегов