Цікаві книги для дітей про собак: корисний обзор від видавництва Vivat

Цікаві книги для дітей про собак: корисний обзор від видавництва Vivat

Дорогі друзі! Ми починаємо цикл обзорних матеріалів, де будемо розповідати про цікаві та сучасні книжки для дітлахів різного віку від Видавництва Vivat. Сьогодні до вашої уваги обзор книг для дітей про собак. 30 листопада відзначається Всесвітній день домашніх тварин (World Pets Day) - це прекрасний привід нагадати нашим дітям про відповідальність за братів наших меньших та почитати гарну книгу про четвероногого друга.

Читайте такжеЧто подарить крестнику на день рождения: идеи для детей от года до 18 лет

Незвичні дії дітлахів додають у буденність суцільні кумедні історії та пригоди. Рученята хапають все, що до них потрапляє, ноженята бігають куди заманеться, заплямована одежа – майже кожного дня.

istock-860782832

Читайте такжеТОП-5 душевных фильмов для ноябрьского вечера

Але дитячі розповіді про справжню дружбу, гарні вчинки, небайдужість і любов завжди переважують дрібні витівки. А скільки шляхетних вчинків вони вигадують задля порятунку безхатніх тварин! Там песик, якого потрібно помити і причепурити, там котик, якого треба нагодувати і попестити, а найголовніше: тваринку треба забрати додому і подарувати тепло. Тож чого чекати? Треба терміново переконати батьків!

Зустрічайте теплі історії, які остаточно переконають у необхідності мати маленького улюбленця і відданого друга. А ще ці книги неодмінно подарують гарний настрій, навчать бути відповідальними, чуйними, і кожного дня робити добро.

1_16

Читайте такжеКатя Бужинська і діти подарували патріарху Варфоломію Книгу Добра

Бігль-старший

Оксана Лущевська

Одного дня хлопчик знаходить покинутого собаку й приводить його до свого самотнього сусіда. Коля не розуміє, чому його літній друг, дядько Мирон, не хоче завести пса. Адже він уже дорослий і може вирішувати сам! Невже він не любить собак? А може, він застарий для таких клопотів? Чи вдасться врятувати бігля-старшого?
Надзвичайно тепла історія про самотність і відповідальність, небайдужість і любов...

Відомості про авторів:

Оксана Лущевська – дитяча письменниця, поетеса, перекладачка, колумністка. Співзасновниця блогу про сучасну дитячу літературу «Казкарка» й «Рейтингу критика: найкращі дитячі та підліткові книжки року». Ініціатор проекту «Крок уперед: глобалізуємось разом із українсько-англійськими книжками-картинками». Оглядач колонки «How Does This Translate» (USBBY, 2013-2016). Живе в США.

Наталка Гайда - ілюстраторка, авторка малюнків до більш ніж 20 дитячих книжок, веб-коміксів та великої кількості персонажів. Проживає у Львові.

____04

Читайте такжеЧто подарить девочке на 1 год: лучшие идеи для подарков на годик

Маленький песик купить господаря

Ольга Добросовістна

Любі батьки! Не купуйте цю книжку, коли не бажаєте, аби Ваш малюк зростав добрим та чуйним, любив тварин, шанував старших і розумів, що кожен хоче мати друга, а самотні не часто бувають щасливими.
Не варто купувати її й тим, хто побоюється, що замість комп’ютерних ігор дітлахи випрошуватимуть у вас прочитати ще один розділ історії про котоФея Матильду та Професора.

На сторінках цієї чудової книжки мешкають не лише люди, песики і котики, а й чарівний котоФей! Добрий фей упевнений, що кожна істота варта любові й піклування. Він радо допомагає усім!

Ця книжка чекає на хлопчика чи дівчинку, здатних прикипіти серцем до героїв. Вона неодмінно допоможе виховати в дитині любов і дбайливе ставлення до тварин. Можливо, саме вашому малюкові судилося потоваришувати з нею?

Відомості про автора:

Ольга Добросовістна – письменниця, журналіст, автор книг «Фея малинового варення», «Навколо світу на м'яких лапках», повістей «Маленький песик купить господаря», «Як стати феєю», збірників «Пригоди веснянок», «Казки Старого Парку», «По небу пливли ромашки», «Місто в горошок» і багатьох інших творів для дітей і дорослих.

____05

Читайте такжеЛучшие современные детские книги: 3 книги для чтения детям и с детьми


Великі собаки бояться маленьких дівчаток

Сергій Лоскот

Чи існує таке диво, яке може перетворити чудовисько на ласкавого й відданого друга? Книга Сергій Лоскота дає відповідь на це питання.

Історія розповідає про дуже примітну дівчинку Риську. Неслухняні ручки й ніжки дитини допомогли їй перетворити справжнє чудовисько на талановитого художника, що вміє малювати хмарки. Й навіть суворі мама й тато не змогли встояти перед чарівністю нової подруги своєї доньки.

Отже, перед вами зворушлива історія про те, як подружилися дуже примітна дівчинка і зовсім непримітна собака. Особливої чарівності цьому чудовому оповіданню надають малюнки, сповнені фантазії та доброти.

Відомості про автора:

Сергій Лоскот народився 14 вересня 1970 року в Узині Київської області. Закінчив Київський національний архітектурний факультет університету будівництва і архітектури за напрямком «Мистецтво». Працював дизайнером, бував видавцем, менеджером з реклами. Нині працює інженером у Національному музеї Тараса Шевченка.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK