Навігатор за найбажанішими подарунками для дітей

Навігатор за найбажанішими подарунками для дітей
Навігатор за найбажанішими подарунками для дітей
istockphoto.com

Незабаром почнуться новорічно-різдвяні свята. І так хочеться порадувати і здивувати своїх дітлахів. Це вам вдасться, якщо ви скористаєтеся нашим навігатором за найбажанішими подарунками для дітей

Лялька, що додасть дівчинці впевненості, машинки, які здивують хлопчика донині небачуваними можливостями, іграшки для малюків, здатні бавити, вражати та розвивати водночас. А може захоплююча командна гра з доповненою реальністю чи м'який улюбленець, що привнесе у щоденне життя нові відчуття? 

Напередодні новорічних свят час такий цінний, тому радячи, що подарувати на Новий рік, ми не будемо водити вас сотнею стежок, а скеруємо до презентів, що точно викликають подив та захоплення. 

 Ляльки серії Barbie Extra

Barbie. Фото надане рекламодавцем

Кому: дівчаткам різного віку, дорослим також

Нова лялька Barbie – класична дівчача мрія та завжди безпрограшний подарунок. Адже бренд Barbie постійно дивує новими іграшками.

Колекція Barbie Extra унікальна тим, що кожна із супер-стильних ляльок має власний унікальний образ, натхненний вуличним стилем. Сьогодні він набуває все більшої популярності серед молоді. І модниці безумовно зрадіють презенту, що відображає сучасні тренди. До того ж, ляльки Barbie Extra навчатимуть самовираженню через стиль, нададуть сміливості у створенні власного іміджу. 

Ляльки колекції – яскраві особистості, зі своїми уподобаннями та захопленнями. Розуміння цієї ідеї через гру допоможе дівчинці усвідомити, що не варто боятись експериментувати з одягом, взуттям, аксесуарами. 

Такий подарунок безумовно надасть впевненості у собі як дівчинці, так і дорослій жінці, та сприятиме розвитку внутрішніх якостей, що є важливими складовими стилю. 

 Іграшки Fisher-Price серії Linkimals

Fisher-Price. Фото надане рекламодавцем

Кому: маленьким дітям

Розвага та розвиток поєднані в новій серії інтерактивних іграшок Linkimals від Fisher-Price. Кожна забавка - джерело необхідного контенту для розвитку малюка. Іграшки-тваринки як от Лось, Їжачок, Лінивець, Панда, Коала та Бобер знайомлять дитину з кольорами, формами, цифрами, алфавітом та новими словами. І все це через цікаву та веселу гру.  

Особливість серії Linkimals полягає в тому, що іграшки, які озвучено однією мовою, синхронізуються між собою. Якщо зібрати в одному приміщенні 2 і більше іграшок, вони починають взаємодіяти між собою, влаштовуючи захоплююче світломузичне шоу з бадьорими пісеньками, яскравими вогниками й дивовижними рухами. І таким чином, через гру та привернення уваги, іграшки Linkimals від Fisher-Price виконують своє головне завдання - сприяють розвитку дитини.  

Нова лінійка машинок Hot Wheels “Кольорове перевтілення”

Hot Wheels. Фото надане рекламодавцем

Кому: хлопчикам від 3 до 93 

Бренд відомий ще з 1968 року, головною його особливістю є величезне різноманіття машинок та ігрових наборів для них. Машинки Hot Wheels з часом можуть перетворитись з простої іграшки на справжнісінький скарб. На сьогодні серед колекціонерів різні лімітовані моделі машинок можуть вартувати тисячі доларів. 

 Нещодавно бренд потішив наймолодших своїх прихильників новою лінійкою машинок з 2-ма цікавими особливостями. По-перше, машинки мають спеціальне напилення, яке дозволяє дитині відчути цілий спектр емоцій, змиваючи з них фарбу. По-друге, гонщики за допомогою ігрового набору Hot Wheels "Автомийка: Вибух кольорів" можуть знову змінювати колір та дизайн автівок за допомогою води та щупальців восьминога!

До того ж, автомийка - це ще й швидкісний трек та багатоповерховий паркінг, де можна зберігати всю колекцію машинок. І, звісно, цей трек-автомийку можна приєднати до інших ігрових наборів Hot Wheels.

Машинки лінійки “Кольорове перевтілення” безумовно вдало доповнять вже існуючу колекцію Hot Wheels або започаткують її. Варто зазначити, що цим брендом захоплюються й дорослі чоловіки, збираючи колекції моделей наземного та повітряного транспорту Hot Wheels, що дивують дизайном та можливостями.

Гра Pictionary air

Pictionary air. Фото надане рекламодавцем

Кому: дітям та дорослим

Ця інноваційна гра - з новітнього типу розваг із доповненою реальністю, та однозначно чудова ідея для веселого дозвілля у компанії. Pictionary air представляє собою спеціальну ручку, карточки-завдання (відтепер українською!) та додаток, що завантажується на смартфон або планшет. 

Грати можна так. Гравці діляться на 2 команди, перша команда обирає Художника. Цей гравець тягне карточку зі словом, яке йому треба буде зобразити. Художник малює ручкою у повітрі, а пристрій транслює його малюнок на екран. Завдання його команди - якомога швидше вгадати слово. І на цьому етапі гарантований сміх, подив, цікаві ситуації, чудові креативні ідеї. 

Гра має такі можливості як підказки, таймер, витирання невдалих малюнків. Можна зберігати та редагувати відео всіх кумедних моментів гри, а також ділитися ними! Безумовно, смішні спогади гарантовано, це буде справжній новорічний марафон сміху!

 Інтерактивна фігурка "Дитя" з серіалу "Зоряні війни: Мандалорець" Star Wars

Star Wars. Фото надане рекламодавцем

Кому: всім фанатам "Зоряних воєн"

Ми знаємо це миле створіння як "Малюка Йоду", але ті, хто дивиться серіал "Зоряні війни: Мандалорець", звуть 50-річного героя "Дитям". І відтепер Дитя може оселитися поруч у вигляді 30-сантиметрової м'якої іграшки на дистанційному керуванні з функціями руху та звуку. 

Сусідство з Дитям наповнить життя новими відчуттями! Достатньо одягти на запʼястя браслет дистанційного керування з 4-ма ігровими режимами й світ пригод за мотивами серіалу чекатиме на вас. Натискайте кнопку – і активуйте “Дитя”: воно ходитиме за вами слідом, гратиме у "Схованки" або просто кумедно блукатиме навколо. 

Деякі селебріті вже завели собі своє “Дитя”. Так, фігурка “Малюка Йоди” була помічена в Instagram Stories у Юлії Саніної, української співачки, фронтвумен гурту The Hardkiss. Тішилися нею і популярний блогер та ресторатор Петро Заставний, і футболіст Віктор Циганков та багато інших. 

 


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK