Топ-5 розвиваючих іграшок для дітей

Топ-5 розвиваючих іграшок для дітей
Детские игры
istockphoto.com

Типовою проблемою для батьків є те, як влаштувати час відпочинку дитини, одночасно розвиваючи та навчаючи її.

 

Читайте такжеОрігамі у вигляді весняної пташки: найпростіший майстер-клас
Типовою проблемою для батьків є те, як влаштувати час відпочинку дитини, одночасно розвиваючи та навчаючи її. Кожен, хто пам’ятає себе в дитинстві, знає, що змусити малечу навчатися без використання ігор, доволі складне завдання. Саме тоді на допомогу приходять розвиваючі ігри, адже вони стають ідеальним варіантом для поєднання навчання і розваг. Сьогодні їхній асортимент став дуже широким. І це не дивно, адже вони не лише цікаві для дозвілля, а й сприяють практичному засвоєнню отриманих під час гри знань. Для того, щоб не заплутатися у виборі та підібрати для своєї дітвори найбільш якісні та корисні товари, Kolobok.ua підготував топ-5 розвиваючих ігор для дітей різного віку, які точно стануть у нагоді батькам, що шукають альтернативу комп’ютерним розвагам. 


1.    Книги-конструктори з грою в доповненій реальності «Моя творча енциклопедія»  


«Моя творча енциклопедія»  - унікальне поєднання книги, конструктора та гри в доповненій реальності. Телеканал ПЛЮСПЛЮС на основі мультфільмів «Світ чекає на відкриття» випустив, разом з партнером, енциклопедію з інформацією про винаходи, професії та винахідників. Крім того, книга дає можливість створити власний проект та проявити творчі здібності при його оформленні. Серія книжок має назви: «Я хочу все знати», «Я винахідник», «Я вивчаю що і як», «Я хочу все вміти».  Книги-конструктори розраховані на дітей віком від 6 років. Кожна книга використовується як подіум для конструктора зі спеціальним полем наприкінці для розміщення зібраних 3D-елементів. Особливістю серії також є гра в доповненій реальності, за сюжетом якої дитина допомагатиме Трикуті, Квадрику та Кружку знайти елементи для майбутнього літального апарату. Для активації доповненої реальності достатньо навести камеру на QR-код, завантажити безкоштовний додаток і розпочати гру. Зібравши всі чотири книжки з додатками, для дитини стане доступна п‘ята – бонусна гра.

пресс-служба

2.    Бізііграшки


Бізіборд, бізікуб, бізіхаус – варіація іграшок, які займуть дитину на довгі години. Й стануть не лише цікавою забавою, а й розвинуть дрібну моторику рук, тим самим впливаючи на мозкові центри, що відповідають за концентрацію та уяву. Крім того, бізіборд дасть змогу дослідити оточення, навчитись зав’язувати шнурівки та зрозуміти, як функціонують замки й механізми. Іграшки підійдуть для дозвілля самих маленьких. Й якщо, ви вже стикались з ситуацією, коли розетки та вимикачі отримують більше уваги дітей, ніж забавки, то бізііграшки зможуть вирішити цю ситуацію і більше не потрібно буде боятись за безпеку малечі у бажанні пізнати нове. Батькам залишається лише підібрати варіацію та розмір розвиваючої гри, щоб вона ідеально підійшла дитині. 

пресс-служба

3.    Унікальні набори для експериментів «Світ чекає на відкриття»

Читайте такжеДети и страшные игрушки: вред и польза для детской психики

Нещодавно ПЛЮСПЛЮС представив унікальні набори для експериментів «Світ чекає на відкриття» з грою у доповненій реальності. Головні герої набору ‒ Трикутя, Квадрик, Кружко, Шаман Кругоман ‒ є персонажами однойменного мультфільму «Світ чекає на відкриття». Набори для експериментів розраховані на дітей віком від 5 років. Вони розділені на 4 теми: природа і довкілля, вітер і повітря, вода та її стани, а також сонце й енергія. В кожному наборі можна знайти 6 унікальних дослідів та квест. Вони на практиці навчатимуть та пояснюватимуть дитині, як влаштовані різні природні явища. Особливістю наборів є їхнє поєднання з додатком доповненої реальності. Для активації достатньо навести камеру на QR-код, завантажити безкоштовний додаток і почати гру.

пресс-служба


4.    Оживаючі пазли 


Складання пазлів разом з дитиною може стати захопливим спільним проведенням часу. Особливо, якщо під час цього скачати і відкрити спеціальний додаток, навести камеру телефону на зібраний пазл та побачити, як зображення на ньому оживає у супроводі із звуковими ефектами. До того ж, вдвічі приємніше, коли оживають фантастичні ілюстрації Євгенії Гапчинської. Пазли розвивають логіку, дрібну моторику та образне мислення, а доповнена реальність стане ідеальним бонусом для дитини, що цікавиться технологіями.

пресс-служба

5.    Наукова гра «Секрети людського тіла»


 «Секрети людського тіла» задовольнять інтерес малечі у вивченні анатомії. Багатофункціональний набір включає в себе 7 експериментів, які сприятимуть отриманню нових знать, таких як, що таке скелет, органи, м’язи та закріпленню їх у формі гри. Набір розповість базові речі про підтримання здоров’я й потребу людини у кожному органі. В середині дитина знайде все необхідне для проведення дослідів. 
 

пресс-служба


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK