На фестивалі JoyFest.Діти виступатимуть 25 кращих дитячих театрів України

На фестивалі JoyFest.Діти виступатимуть 25 кращих дитячих театрів України
Фестиваль JoyFest.Діти
пресс-служба

Вже  наступної середи в Києві розпочнеться Четвертий всеукраїнській фестиваль дитячих театрів JoyFest. Діти.

Читайте такжеАфиша на май 2019: куда пойти с ребенком в Киеве

Театральний марафон триватиме три з половиною дні на «дорослому» театральному майданчику – Сцені 6 (перформативний майданчик Довженко-центра). Вхід вільний для всіх. Захід відбувається за підтримки департаменту культури Київської міської державної адміністрації.  

пресс-служба

Протягом трьох з половиною днів - 22, 23, 24 та 25 травня 2019 року - у Києві триватиме вже вчетверте фестиваль дитячих театрів JoyFest.Діти. На глядачів чекають конкурсні вистави від кращих дитячих театральних колективів, майстер-класи з акторської майстерності, творчі заняття, розваги.

«- Цього року ми отримали понад 70 заявок з різних куточків України. І щасливі вкотре зауважити, що в нашій країні величезна кількість талановитих діток, котрі дуже серйозно займаються театром, - розповідають організатори Четвертого фестивалю дитячих театрів JoyFest.Діти Ксенія Гончарова та Аліна Сакун. – Прийшлося подовжити програму на півдня. Але у фіналі ми склали дуже насичений та цікавий фестивальний графік. JoyFest.Діти – це велике театральне свято, перш за все, для дітей. Але і дорослим дуже цікаво спостерігати та аналізувати вистави у виконанні юних акторів. Адже діти грають на сцені дуже чесно та відкрито. Дитячий театр – це особливий світ і ми запрошуємо всіх небайдужих до театрального мистецтва завітати до нас на захід».

Читайте такжеКуда пойти с семьей в День вышиванки 2019: афиша мероприятий по городам Украины

Цього року у Четвертому фестивалі дитячих театрів JoyFest.Діти братимуть участь 25 дитячих колективів з різних куточків України (Київ, Клавдієво-Тарасово, Вишгород, Харків, Вінниця, Одеса, Львів, Запоріжжя, Конотоп, Хмельницький). Всього участь у цьогорічному фестивалі братимуть участь понад 350 юних акторів. На фестивалі учасники будуть показувати вистави, ділитися досвідом, дізнаватися нове, підвищувати рівень своєї театральної майстерності та знайомитися з такими ж веселими і творчими дитячими колективами. А глядачі зможуть стати частиною великого та захоплюючого театрального дійства.
 
ВХІД БЕЗКОШТОВНИЙ!

Адреса фестивалю: вул. Васильківська, 1 (хвилина від станції метро: «Голосіївська»; Сцена 6 – 6 поверх Довженко-центру; зала на 300 місць). Вільна посадка! Реєстрація не потрібна!
 
Програма сайті JoyFest: https://www.joyfest.info/
Долучайтеся на Facebook: https://www.facebook.com/JOYFEST.Kiev
 
Організатор заходу: ГО "Міжнародний соціально-культурний проект "Джойфест".
Захід проходить за підтримки Київської міської державної адміністрації 
Фестиваль отримав відмітку від Європейської асоціації фестивалів «EFFE Label 2019-2020»

Партнери

Генеральний спонсор: компанія Lantmannen Axa та її бренд START!

Спонсор: мережа ресторанів «Євразія»

Меценат та ідеолог: Дмитро Поліщук      Керівник: Ксенія Гончарова

Спеціальний партнер: Театр «Маскам Рад»

Директор з розвитку: Віктор Кожевніков      Координатор: Аліна Сакун  

Технічний директор: Дмитро Матусов    Ведуча JoyFest: Анастасія Полякова

Склад журі #joyfestkids2019: Віктор Кошель, Неда Неждана, Інна Гончарова, Герман Архипов, Катерина Левченко, Володимир Зубков 
Призи: Єлизавета Оводова      Дизайн: Олена Підстрела     Фотограф: Марина Куценко 

Головний інтернет-партнер: перший сайт авторської журналістики «fraza.ua»

Інформаційні партнери: журнал «JOY», портали «Infoportal.kiev.ua», «Bigmir.net», «Tv.ua», «Букви», «Theatre.Love», «Колобок.ua», «MD Експеримент», журнал «Million»

Партнери: студія «Шоу-парк», компанія Pyrostyle, майстерня сценічного реквізиту «Кузня Фантазій», ProЕnglish Theatre, Театр «Студія 5.1», архітектурне бюро «А2 проект», фотограф Роман Радченко, фотограф Крістіна Крупіна, психолог та аніматор Ірина Єременко


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK