Халвова паска від Руслана Сенічкіна (рецепт)

Халвова паска від Руслана Сенічкіна (рецепт)
Халвова паска від Руслана Сенічкіна (рецепт)

Оригінальний рецепт на Великдень!

Читайте такжеТОП-3 способа оригинально украсить пасхальный кулич
Інгредієнти:

  • борошно - 500 г. 
  • молоко - 150 мл
  • вершки (33-36 %) - 100 мл
  • жовтки яєчні - 3 шт.
  • яйця курячі - 1 шт.
  • цукор - 125 г.
  • цукор ванільний - 20 г.
  • лимони - 1 шт.
  • халва - 100 г.
  • родзинки темні, цукати, журавлина- 1 склянка
  • масло вершкове - 100 г.
  • дріжджі свіжі - 30 г.

Приготування:

1. Робимо опару. Змішуємо у посудині теплі вершки із цукром та дріжджі. Добре перемішую, щоб дріжджі максимально розчинились.

Потім на 30 хв миску відставляємо у тепле місце.

2. Беремо іншу посудину. Розбиваємо 1 яйце та 3 жовтки, додаємо молоко, цукор та ванільний цукор. Також натираємо лимонної цедри (можна апельсинової).

Читайте такжеТОП-5 фейковых рецептов профилактики коронавируса, на которые вы тратите деньги
3. Цю суміш вливаємо в нашу опару. Додаємо халву та борошно. Вимішуємо тісто. Тісто має залишатися м’яким. Родзинки, цукати, журавлину промити, обсушити і обваляти у тістіі.  Ще раз вимішати.

4. В кінці докласти розтоплене до кімнатної температури масло.  Покласти тісто у формочки, так щоб тіста була менше половини.

5. Залишити тісто на 1 годину в теплому місці. Потім випікайте при 180℃  45 хвилин.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK