Як розповісти дитині про дорослішання: #книголав презентував дві книжкові новинки

Як розповісти дитині про дорослішання: #книголав презентував дві книжкові новинки
Як розповісти дитині про дорослішання
пресс-служба

Видавництво #книголав представило для своїх юних читачів одразу дві новинки, які вже потрапили до рейтингу найпродаваніших книжок. Видання розповідають про процес дорослішання дитини.

Читайте такжеАфиша Киева на июнь 2019: куда пойти с детьми

Збірки розроблено окремо для дівчаток та хлопчиків, назви відповідні: «Як я дорослішаю. Посібник для хлопців» та «Як я дорослішаю. Посібник для дівчат». Книжки є перекладом британських авторів Аніти Найк та Філа Вілкінсона. Над адаптацією української версії працювали експертки з сексуальної освіти та гінекології: Наталія Сіліна та Юлія Ярмоленко.  

Як я дорослішаю. Посібник для хлопців / пресс-служба

 

Читайте такжеПервая любовь: 7 советов родителям юного Ромео

Видання досить інформативні та мають елементи сексуального виховання. Завдяки книжці, читач дізнається про такі речі: чому з’являються прищі, коли хлопчики почнуть голитися, що таке «місячні», як почуватися впевненим у собі та багато іншого. Книжки рекомендовано до читання дорослими дітям від 8 років.
 
«Ці збірки стануть справжніми помічниками для сучасних батьків та їхніх дітей. Неодноразово більшість батьків стикалися із проблемою, як саме розповісти про «ці» речі. Тому на допомогу їм прийдуть нові книжки цієї серії», – розповідає Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав. 

Як я дорослішаю. Посібник для дівчат / пресс-служба

Читайте такжеКак правильно говорить с ребенком о сексе: для каждого возраста свой подход

Наприкінці книжки є словничок із найбільш згадуваними термінами, а також інформація із переліком корисних сайтів та контактів.

Книжки вже з’явились у продажі у фірмовій крамничці видавництва #книголав у ТЦ GLOBUS 1, а також за посилання. Протягом тижня видання поступово з’являтимуться у книжкових та магазинах.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK