З користю проводимо час: книги, які варто прочитати підчас декрету

З користю проводимо час: книги, які варто прочитати підчас декрету
Книги для беременных
istockphoto.com

Що варто читати під час декретної відпустки? Корисні та легкі книги, які допоможуть с користю провести час та підготуватись до нового етапу в житті.

Якщо тобі вже набридли відео, статті, книжки та журнали про пологи та виховання дітей, навчися відволікатися на інші теми. Це допоможе сконцентрувати увагу, заспокоїть, надасть сил. Не слід забувати, що підтримка кваліфікації у декреті - невід’ємна частина тріумфального повернення на постійне місце роботи. Будь в курсі новин.

Декретна відпустка – можливість приділити трохи більше часу самоосвіті: зробити крок назустріч мрії вивчити додаткову або першу іноземну мову, навчитися делегувати обов’язки і відрізняти першочергові завдання від тих, які можуть почекати. А щоб розслабитися і згадати, що ти все-таки жінка, а не тільки мама та дружина, радимо вибрати романтичне легке чтиво. Пропонуємо огляд трьох корисних та цікавих книжок, які найчастіше читають жінки під час декрету.

 

Scrum. Навчись робити більше за менший час

Книга - від видавництва клуб сімейного дозвілля – правдива історія автора про розвиток, нарождення та становлення ідеї Scrum – якісно інноваційної системи цінностей, для якої люди значно важливіші за будь-які виробничі та побутові процеси, а реакція на зміни в компанії або повсякденному житті – є суттєвішою, ніж дотримання суворого плану. Цей метод заснований на ідеї постійної зміни концепції і заперечує довгострокове планування. У своєму бестселері Сазерленд - американський програміст, один із розробників методології Scrum, узагальнив власний управлінський і консультативний досвід зі створення Scrum-команд, а також досвід своїх послідовників в різних країнах.

Чому потрібно читати цю книгу:

1.    Scrum дозволяє максимально оптимізувати роботу і побут, збільшивши власну продуктивність мінімум в 3 рази.
2.    Ця книга руйнує стереотипи: виявляється, чим менше людей працює в команді, тим швидше робиться робота, а багатозадачність шкідлива не тільки для працівника, а й для загальної справи.
3.    Автор переконує, що немає поганих працівників - є погані системи.

Як заговорити іноземною мовою незалежно від віку

Бенні Льюїс - ірландський поліглот, володіє 11 мовами, автор унікальної методики вивчення іноземних мов.
Книга прекрасно підійде для тих, хто хоче вільно володіти іноземними мовами, багато подорожувати і легко заводити нові знайомства.


 
Навіщо читати:

Видавництво ранок дуже кропітливо підходило до вибору навчальної літератури. У книзі йдеться про прекрасний спосіб змінити життя через вивчення іноземних мов. На прикладі авторського досвіду у вивченні іспанської мови, який став його другою рідною мовою, ми можемо випробувати комунікативну методику, здатну дати нам можливість вільно спілкуватися з іноземцями.
1.    П’ять основних принципів системи:
2.    Використовувати нові знання з мови треба з першого дня її вивчення.
3.    Кожна нова іноземна мова - інструмент спілкування, це не пазл без значної частини деталей.
4.    Не зубріть слова, використовуйте їх у повсякденному мовленні.
5.    Складна граматика не допоможе у вивченні мови. Візьміть за основу загальні правила, які використовуються в мові, ніяких деталей, які часто збивають з пантелику і остаточно заплутують.
6.    Не бійтесь помилок – розмовляйте.

 

Їсти, молитися, кохати


Видавництво Старого Лева пишається цією книгою. Романтична книга для гарного настрою про подорожі, яку приємного та легко, швидко читати. В ній багато самоіронії, описи країн смачні і соковиті, вона надихає. Це історія про шлях до самої себе через пошук, втрату, задоволення. Це - філософський твір про пошук сенсу життя, який знаходиться в простих людських радощах, гармонії із самим собою.


 
«Їж, молись, кохай» - автобіографічна книга про 34-річну американську журналістки і письменниці Елізабет Гілберт, яка після важкого довготривалого процесу розлучення вирішує присвятити рік життя подорожам: вона провела по чотири місяці в Італії, Індії та Індонезії на гроші видавництва, яке придбало ще не написану книгу про її пригоди. Красива історія, казка про жінку, яка бере сама себе відповідальність за своє життя, вподобання та негаразди, для дорослих дівчаток, які уміють мріяти і вірити в краще. Книга написана простою літературною мовою.


Фото к статье: реклама


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK