В Україні стартує онлайн-платформа для розвитку талантів дітей

В Україні стартує онлайн-платформа для розвитку талантів дітей
В Україні стартує онлайн-платформа для розвитку талантів дітей
istockphoto.com

Представництво ЄС в Україні запустило онлайн-платформу EU TALENT.Space. Мета – поєднати дітей в спільноту по інтересах та створити умови для розвитку їхніх творчих здібностей. Участь безкоштовна

Учасники EU TALENT.Space можуть випробувати свої сили в чотирьох креативних сферах: музика, танці, малювання та кулінарія. Кожний тематичний блок включатиме майстер-класи та творчі завдання від відомих українських інфлюенсерів: гітариста українських зірок Матвія Монакова, кондитерки Софії Теребової, хореограф-постановника Дані Демехіна та художниці Євгенії Логай. По завершенню всіх етапів та за результатами виконання фінального завдання найкращих учасників нагороджуватимуть призами від Представництва ЄС в Україні. Конкурсна програма триватиме з 20 вересня до 7 жовтня. Надалі платформа буде функціонувати необмежено.

Щоб взяти участь та випробувати свої таланти у конкурсі EU TALENT.Space, необхідно:

  1. Обрати напрям відповідно до інтересу.
  2. Пройти серію відео-уроків.
  3. Зареєструватися на конкурс та виконати завдання. 

 «З кожним роком серед дітей все більш популярним стає прагнення до саморозвитку та вдосконалення своїх здібностей. Пандемія, а також економічні та урбаністичні проблеми сприяли закриттю багатьох гуртків. Тому ми вирішили запустити онлайн-платформу EU TALENT.Space, де діти зможуть розвивати свої таланти навіть в умовах карантинних обмежень», наголошують у Представництві ЄС. 

Окрім творчої частини, учасники платформи зможуть пройти спеціальний євроквіз на знання країн Європи та отримати корисні матеріали від партнерів Creative Europe і House of Europe. 

 

Організатори: Представництво ЄС в Україні.

Партнери: Open Art Studio.

Медіапартнери: MIND, Osvitoria. 

Довідка:

Представництво ЄС в Україні – офіційне представництво Європейського Союзу в Україні. Представництво є одним зі 139 аналогічних представництв Європейського Союзу у світі і має статус дипломатичної місії.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK