Овочеве пюре з баночки: як і яке вибрати

Александр Кива
Овочеве пюре з баночки: як і яке вибрати

Як вибрати краще дитяче пюре?

Читайте такжеЗігрітися не можна замерзнути, або як пережити зиму в Києві
Зазвичай, знайомство малюків з овочами відбувається у віці 6 місяців ‒ саме тоді ВООЗ рекомендує розпочинати підгодовування немовлят. Оскільки більш тверду їжу малюкам можна пропонувати лише з початком другого року життя, до 12 місяців овочі краще за все давати у формі пюре.

Обираємо овочеве пюре за віком

Перші підгодовування мають починатися з невеличких порцій одного продукту. При цьому перші пюре мають бути однокомпонентними та гомогенізованими ‒ однорідної консистенції, без дрібних шматочків овочів. З часом консистенції можна зробити більш густою, а в 9 місяців пропонувати протерті овочі.

Розпочати підгодовування рекомендовано з найменш алергенних продуктів. Для цього чудово підійдуть пюре з гарбуза, картоплі, кабачків та моркви. Вони містять достатньо клітковини та вітамінів, а також стимулюють здорову перистальтику в малюка.

Потім, на сьомому місяці життя, можна запропонувати овочеві пюре з броколі або гарбуза. Щоб додати у раціон більше білка, у віці 7‒8 місяців можна запропонувати овочеві пюре з м’ясом ‒ наприклад, гарбуз та картоплю з яловичиною. Ближче до 12 місяців малюк може спробувати пюре, що містить цибулю.

На що треба звернути увагу у складі пюре?

Краще овочеве пюре для малюків зроблено з органічних продуктів. У складі не має бути барвників або консервантів синтетичного походження. 

Найкраща сировина для пюре вирощена в природних умовах без застосування ГМО або використання пестицидів чи синтетичних добрив. Така продукція вважається органічною та має європейський сертифікат якості.

В асортименті HiPP є пюре для малюків будь-якого віку. Всі інгредієнти є безпечними, бо вирощені без додавання речовин штучного походження та застосування синтетичних добрив. Відкрийте нові смаки для вашої дитини з користю!

 


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK