У Києві відбудуться олімпіади з математики та головоломок

У Києві відбудуться олімпіади з математики та головоломок

14 та 15 квітня Русанівський фізико-математичний ліцей (РЛ) проведе ХХІІІ олімпіаду з математики та ХІІІ олімпіаду з головоломок. Унікальність математичної олімпіади полягає у тому, що всі геометричні задачі — є авторськими учнів, вчителів та випускників ліцею. Та олімпіада з головоломок — єдина подібна в Україні.

Читайте такжеТОП-15 школ восточных единоборств для детей от 3 лет

Русанівські олімпіади, які зазвичай збирають 300-400 учасників щорічно з профільних навчальних закладів країни, відкриють святковий тиждень «Квітень-Фест». Протягом цього тижня учні ліцею матимуть можливість спробувати свої сили у розв’язанні математичних індивідуальних та командних олімпіадних завдань, взяти участь у квестах, грі брейн-ринг, відвідати наукові лекції випускників та друзів ліцею, отримати визнання за досягнення у навчанні протягом року.

___01


«Олімпіади дають можливість розширити свою ерудицію, отримати нові знання, здобути перемогу, а ще це можливість для учнів 6 та 9 класів вступити до ліцею, адже переможці олімпіад отримують не лише призи від наших спонсорів, але й рекомендацію щодо продовження навчання в наступному році в Русанівському ліцеї поза конкурсом» — Світлана Тимошенко, заступник директора з наукової роботи РЛ.

Читайте такжеВ Кабмине решили «разбавить» украинское образование грузинским опытом

Команда вчителів РЛ — одна з найсильніших України, серед яких — Соросовські лауреати, Вчителі року, Заслужені вчителі Украіни, кандидати наук, ерудити, випускники ліцею. За результатами рейтингів AIN.ua, журналу “ФОКУС”, газети “Сегодня” ліцей входить у топ-15 кращих навчальних закладів України. Серед випускників Русанівського ліцею — інженери та IT-спеціалісти, науковці, професори ВНЗ, підприємці, капітани літаків, консультанти NASA, провідні юристи та керівники компаніи — в Украіні, у Німеччині, Південніи Кореі, Великобританіі, Росіі, Австраліі, США, в ОАЕ, Ізраїлі та інших краінах світу.

istock-857774816


Цього року олімпіаду з математики та головоломок Русанівського ліцею підтримують такі компанії, як: «Atracom», Real-El, КрутиГолов, TrueItem, EVO, а також Фонд Випускників Русанівського Ліцею за сприяння AlumniFund. Завдяки підтримці благодійників учні-переможці олімпіад отримають цінні призи.

Читайте такжеМентальная математика: развиваем маленького гения и успешную личность (видео)

«Ми вирішили підтримати олімпіаду, бо довіряємо педколективу Русанівського ліцею, який дає учням ґрунтовні знання не лише з математики, але й вчить мислити комплексно, аналізувати, структурувати інформацію та приймати рішення», Ірина Грищенко, директор з маркетингу та PR, ТОВ «Атраком».

Реєстрація на олімпіаду з математики 14 квітня відкрита до 11 квітня включно для учнів 6-10 класів. Детальні умови участі на сайті: https://www.rl.kiev.ua/ua/news/zaproshennya-na-xxiii-olimpiadu-z-matematiki-rusanivskogo-litseyu-9601/. 

Читайте такжеУкраинские депутаты разрешили школьникам учиться 12 лет


Олімпіада проводиться за сприяння Факультету кібернетики та Механіко-математичного факультету КНУ імені Т. Шевченка, Інституту прикладного системного аналізу та Фізико-технічного інституту НТУУ “КПІ”.

Реєстрація на олімпіаду з головоломок 15 квітня відкрита до 12 квітня включно для учнів 4-10 класів. Докладно про форми та умови участі на сайті: https://www.rl.kiev.ua/ua/news/zaproshennya-na-xiii-vidkritu-olimpiadu-z-golovolomok-9662/. Олімпіада є спільним проектом Русанівського ліцею та ліцею «Наукова Зміна».

Про Русанівську олімпіаду та історію її створення: https://www.rl.kiev.ua/ua/olympiad/.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK