Підготовка до ЗНО по всім предметам: 10 безкоштовних онлайн-платформ

Підготовка до ЗНО по всім предметам: 10 безкоштовних онлайн-платформ

Час розпочати активну підготовку до найважливішого тесту чи не усього життя. Бо від кількості балів за ЗНО буде залежати подальший вступ і майбутня професія випускника. Kolobok.ua пропонує 10 безкоштовних ресурсів, які зможуть підготувати школяра до складання ЗНО.

Читайте такжеПерелік міжнародних мовних іспитів, які можна зарахувати як оцінку ДПА: МОН

Хтось відвідує спеціальні курси для підготовки до ЗНО. А хтось готується самотужки, використовуючи різні онлайн платформи. В будь-якому випадку, ці ресурси зможуть стати додатковими помічниками при підготовці до складання тестів.


Курси підготовки до ЗНО від Prometheus 

2_01

Читайте такжеНаучите этому ребенка: подробная инструкция что делать, если потерялся

Prometheus пропонує різні безкоштовні курси підготовки до ЗНО: українська мова та літератури, історія України, математика. Заняття проходять у форматі відеолекцій, завдань, форумів. Вони максимально адаптовані до реалій ЗНО і особливо корисними будуть мешканцям тимчасово окупованих територій, які планують вступати до закладів вищої освіти в Україні. Усі лекції доступні учневі у зручний для нього час.
Де шукати: https://courses.prometheus.org.ua

Проект Be Smart від освітньої платформи EDUGET

3_01

Цей портал має понад 2 тисячі відеоуроків та понад 20 тисяч тестів, які допоможуть закріпити знання. Тут є курси з восьми предметів: українська мова, історія України, англійська мова, географія, математика, фізика, хімія та біологія. В рамках проекту Be smart кожен учень отримує безкоштовний доступ до комплексу навчальних матеріалів.
Де шукати: https://besmart.eduget.com/

Онлайн платформа ILearn 

4_01

Ще одна онлайн платформа, яка містить безкоштовні курси підготовки до ЗНО. Тут ви знайдете курси та вебінари з української мови і літератури, математики, історії України, англійської мови, а також блок профорієнтації.
Де шукати: https://ilearn.org.ua/

Студія онлайн-освіти EdEra 

5_01

Читайте такжеДо закінчення реєстрації на пробне ЗНО залишилося менше тижня

Студія онлайн-освіти EdEra має на своєму сайті блок «ЗНО платформа». Тут розміщені тести із підказками, які допоможуть підготуватись до екзаменів. А на каналі YouTube платформи EdEra ви знайдете корисні навчальні відео.
Де шукати: https://www.ed-era.com/
https://www.youtube.com/channel/UCBJx3fpN2SY9W9zY3e2R1RA

YouTube канал ZNOUA 


Портал ZNOUA хоч і не пропонує безкоштовні підготовчі курси, проте на їхньому YouTube каналі є чимало цікавих уроків, які мають на меті поглибити знання з різних предметів. Як ось це заняття, де розбирають односкладні речення на прикладі цитат із пісень «Океану Ельзи».
Де шукати: https://www.youtube.com/user/znoua

YouTube канал "Освіта-Онлайн" 


Ще один YouTube канал, який в цікавій та доступній формі може підготувати випускників до складання ЗНО. Тут ви знайдете уроки з математики, хімії, фізики, біології, географії та гуманітарних дисциплін: англійської та української мов, української літератури та історії.
Де шукати: https://www.youtube.com/channel/UCEsEl4E6p25oYvUEhMusFmA

Освітній портал "ВнеШколы" 

Читайте такжеУ 2019 році учні 9-х класів не здаватимуть ДПА за технологією ЗНО: МОН
Український освітній портал "ВнеШколы" пропонує перевірити знання різних предметів в онлайн тестах, які ви знайдете у них на сайті. А на YouTube-каналі порталу ви можете переглянути уроки з різних предметів, які допоможуть підготуватись до ЗНО. 
Де шукати: https://vneshkoly.com.ua/ 
https://www.youtube.com/channel/UCnP5owaUDpEQSofywAOsWHw

Математика з Сергієм Ткаченко 


Харизматичний викладач Сергій Ткаченко доступно та молодіжною мовою пояснює складні математичні приклади та задачі. Його легкість викладання допоможе підтягнути дітям знання з цієї точної науки легко і з гумором.
Де шукати: https://www.youtube.com/channel/UCpnN7n9ewUs1e33_kFYsnFg

Англійська від BBC

6_01

Хто знає англійську краще за британців? Ніхто. Але отримати знання від носія мови коштує дорого. Інша справа онлайн курси з англійської від BBC. Хоч це не класична підготовка до ЗНО, проте портал допоможе підтягнути знання англійської настільки, що жодні тести не будуть страшними.
Де шукати: https://www.bbc.co.uk/learningenglish/english/

ЗНО-онлайн від Освіта.ua 

1_01

Читайте такжеЗ 8 січня починається рєєстрація на пробне ЗНО 2019

Сайт для проходження тестів ЗНО онлайн. Тести максимально адаптовані до реальних. Після виконання завдань, портал розраховує рейтингові бали і час, скільки пішло в учня на вирішення тесту. 
Де шукати: https://zno.osvita.ua/

Вам також буде цікаво дізнатись абітурієнт 2019: 10 основних змін та новацій в умовах прийому до вишів в Україні.

Фото та відео: відкриті джерела


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK