Як забавити дитину восени: 7 оригінальних способів

Як забавити дитину восени: 7 оригінальних способів

У парку кружляють різнокольорові осінні листочки, природа засинає. А в нас виникає бажання більше часу проводити вдома, займаючись затишними і приємними справами, в тому числі й рукоділлям. Можна взяти до рук забуті влітку вишивку та в’язання. А можна навчити малюка майструвати з природних матеріалів. Тим більше, що все необхідне для цього лежить у вас під ногами. А ми підкажемо вам кілька цікавих ідей, втілити які до снаги навіть малюкові.

Читайте такжеПочему играть с детьми важнее, чем варить борщ: манифест мамы

Осінній портрет. Перше, що спадає на думку, це різноманітні аплікації з кольорового листя. Запропонуйте малюкові прикрасити кімнату осіннім портретом, на якому, наприклад, він здуває листочки. Для цього вам знадобиться лист картону, клей, фото малюка і кілька осінніх листків. Навіть наймолодші митці зможуть створити такий шедевр з невеликою допомогою матусі.

podelki-iz-osennih-listyev-2-500x325_750x488

Їжачок. Намалюйте картонну заготовку з мордочкою їжака і запропонуйте дитині з листочків зробити колючки.

podelka-ejik-osennii-500x301_750x452

Кумедні совенята. Такою симпатичною сімейкою можна прикрасити дитячу кімнату: розташуйте їх над дитячим ліжечком або прикріпіть до штор. Для цього вам треба вирізати великі кола з кольорового паперу для тулуба птаха, з маленьких вийдуть оченята, а з трикутників - дзьоби.

Читайте такжеЗимние забавы для умничек: домашний мини-каток

До речі, це чудова нагода вивчити з дитиною геометричні фігури. Крила малюк сформує самостійно з різнокольорового листя.

sovyi_750x438

Корона. Ваш маленький принц або принцеса із задоволенням одягнуть корону на голову. Особливо якщо зроблять її своїми руками. Для цього потрібно вирізати з картону смужку, згорнути її й склеїти. Декорувати листям корону малюк зможе самостійно.

podelki-iz-osennih-listyev-18-500x375_750x563

Годинник. Прийшов час познайомити малюка з годинником. Він зробить це з великим задоволенням, якщо годинник ви створите разом і з природних матеріалів. Для цього потрібно вирізати великий круг з картону.

Читайте такжеКукла-мотанка: оберег семьи от болезней и опасностей

Декорувати його листям, шишками і жолудями й прикріпити на маленький гвинтик стрілки. Тепер крихітка точно потоваришує з годинником.

chasyi_750x887

Капелюх чарівника. Малюк збирається вступати до магічної школи? А який же чарівник буде без капелюха? Змайструвати такий головний убір можна звернувши картон в конус. Потім потрібно змастити капелюх клеєм і прикріпити найкрасивіші листочки з вашого букета.

4_750x908

Звірята із шишок. Шишки стануть тулубом різних тварин. І якщо у вас є час, ви можете навіть виготовити звірів для лялькової постановки улюбленої казки дитини «Колобок», а потім пограти в театр. Для цього, крім шишок, вам знадобиться коробка пластиліну і ваша фантазія. Приємної творчості!

101_750x563


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK