Як вивести жирну пляму з улюбленої речі: ефективні засоби

Як вивести жирну пляму з улюбленої речі: ефективні засоби
Как вывести жирное пятно с любимой вещи: эффективные средства
pinterest

Жирні плями - одні з найпідступніших плям. Справа в тому, що жир може бути різним, але однаково поганим для будь-якої тканини.

Читайте такожЧи можна завагітніти після аборту: головні поради
Сьогодні ми розповімо, як швидко вивести нещасне жирне пляма з улюбленої речі та екстрено її відновити до нового виду за допомогою різних засобів.

Сіль та сода

Якщо ваша пляма ще навіть не встигла висохнути, ви можете спробувати її натерти сіллю. Вона здатна добре вбрати в себе жир. Змінюйте сіль до того, поки пляма не зникне. Якщо ж пляма вже встигла засохнути, спробуйте наступний рецепт. Розчиніть в 150 мл окропу по 1 чайній ложці цих речовин, утріть засіб у забруднену ділянку і залиште на годину. Після закиньте річ у пральну машину.

Крохмаль та молоко

Читайте такожЯк повернути до життя футболку з плямами поту: ефективні способи
Розведіть 4 столові ложки крохмалю на 50 мл молока. Ретельно утріть суміш у пляму, а потім залиште річ на ніч, щоб одяг встиг висохнути. Очистіть масу вологою губкою або звичайною водою. Потім випрати річ у машинці.

Тальк

Тальк – відмінний абсорбент. Нанесіть пляму на тальк, а потім залиште знову ж таки на всю ніч річ висихати. Після цього обов'язково випрати річ у машинці.

Господарське мило

Цим методом користується вже далеко не перше покоління. Намильте милою плямою, використовуючи гарячу воду. Потім залиште його на 2:00. Після чого вам необхідно ще раз вручну простягати річ. Слідів від плям залишитися не повинно!

Також вам буде цікаво прочитати,


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK