Правила етикету та сервірування: як не зганьбитися за столом (таблиця)

Часи змінюються, ми стаємо демократичнішими, і все ж таки є щось вічне під цим небом. Правила етикету та сервірування – із цього списку «стовпів суспільства».
З того, наскільки вміло ми оперуємо столовими приладами і просто розуміємо, що де лежить або як ці столові прилади та келихи розставити, судитимуть про наш рівень освіченості та виховання. І не переживайте, якщо вам здасться, що ці правила доступні лише «висококолоби» естетам: насправді все дуже нескладно.
А з таблицями, які для вас зібрала редакція сайту Kolobok.ua , ця наука виявиться для вас елементарною.
ПРИКЛАДНЕ СЕРВІРУВАННЯ СТОЛА
ДЛЯ ЧОГО ЯКІ ПРИЛАДИ ПОТРІБНІ
ЯК ПРАВИЛЬНО ПОКАЗАТИ ОФІЦІАНТУ СВІЙ НАСТРІЙ
ДЛЯ ЧОГО ЯКИЙ БОКАЛ ПОТРІБНИЙ
Не забудьте зберегти таблиці у себе на сторінці в соцмережах!