Французький цибульний суп із куркою для всієї родини: покроковий рецепт

Чудовий варіант, коли зібралася сім'я!
Цибулевий суп – класична страва французької кухні.
У кожному регіоні в рецепт привносять щось своє, але почати, мабуть, найправильніше з справжнього рецепту з Ліону.
Інгредієнти:
- Гомілка курки 4 шт.,
- Цибуля 4 шт.
- Вершкове масло 30 г.,
- Сода 1 ст. ложка,
- Вода 1 л
- Спеції за смаком (лавровий лист, чебрець, петрушка, шавлія, кріп),
- Грінки,
- Сіль і перець.
Спосіб приготування:
1. Очищаємо цибулю, нарізаємо півкільцями.
2. Обсмажуємо в маслі на сковороді, додаємо соду, коли з'являється золота скоринка і тримаємо на вогні ще 5-10 хвилин.
3. Подрібнюємо за допомогою блендера цибулю.
4. Очищаємо від шкірки курятину, варимо з додаванням спецій та цибулі.5. Викладаємо грінки в тарілки з супом і відправляємо запікатися в духовку за температури 220 градусів до скоринки.
6. Прикрашаємо петрушкою та подаємо. Смачного!
Нагадаємо,