Французький цибульний суп із куркою для всієї родини: покроковий рецепт

Французький цибульний суп із куркою для всієї родини: покроковий рецепт
Французский луковый суп с курицей для всей семьи: пошаговый рецепт
pixabay.com

Чудовий варіант, коли зібралася сім'я!

Читайте такожМіні-голубці з куркою та грибами: покроковий рецепт для домашнього приготування
Якщо вдома вся сім'я, то вечеря має бути ситною та корисною, щоб і дорослі всі калорії отримали, і для дітей їжа не була надто важкою. Відмінним варіантом стане витончений французький суп із куркою, ми розповімо, як його готувати вдома.

Цибулевий суп – класична страва французької кухні.

У кожному регіоні в рецепт привносять щось своє, але почати, мабуть, найправильніше з справжнього рецепту з Ліону.

Інгредієнти:

  • Гомілка курки 4 шт.,
  • Цибуля 4 шт.
  • Вершкове масло 30 г.,
  • Сода 1 ст. ложка,
  • Вода 1 л
  • Спеції за смаком (лавровий лист, чебрець, петрушка, шавлія, кріп),
  • Грінки,
  • Сіль і перець.

Спосіб приготування:

1. Очищаємо цибулю, нарізаємо півкільцями.

2. Обсмажуємо в маслі на сковороді, додаємо соду, коли з'являється золота скоринка і тримаємо на вогні ще 5-10 хвилин.

3. Подрібнюємо за допомогою блендера цибулю.

Читайте такожЛучшие рецепты тефтелей для детей
4. Очищаємо від шкірки курятину, варимо з додаванням спецій та цибулі.

5. Викладаємо грінки в тарілки з супом і відправляємо запікатися в духовку за температури 220 градусів до скоринки.

6. Прикрашаємо петрушкою та подаємо. Смачного!

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK