Що приготувати на вечерю: лазіння з кабачків від Ольги Сумської

Вересень - сезон кабачків, помідорів та перцю. З усього цього достатку Ольга Сумська пропонує приготувати лазанню. Ловіть рецепт!
Фішка цієї лазаньї від Ольги Сумської у тому, що вона є максимально дієтичною. У ній немає жодного граму борошна. Тому її сміливо можна готувати на вечерю. Поєднання м'яса та овочів – ідеальна комбінація для вечірнього прийому їжі.
Як приготувати лазанью з кабачків
Беремо будь-який фарш, який є у холодильнику. Ідеально, звичайно, якщо це буде свинячий фарш: він виходить соковитий, на відміну від курячого, і нежирний, на відміну від свинячого. Підсмажуємо його на сковороді разом із цибулею. Під кінець смаження додаємо дрібно нарізані помідори, всі разом протушковуємо. Нарізаємо тонкими слайсами 1-2 кабачки і обсмажуємо їх з обох боків на сковороді.
Беремо глибоку форму, змащуємо її олією і викладаємо туди інгредієнти шарами. Найперший шар – кабачки. Там - фарш. Зверху – сир. На нього знову кабачки, фарш, сир та помідори.
Запікаємо 20 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів.
Смачного!
Вам також буде цікаво почитати: