Лікар розповіла, коли чай перетворюється на отруту

Лікар розповіла, коли чай перетворюється на отруту
Врач рассказала, когда чай превращается в яд

Дієтолог Олена Соломатина назвала час, коли чай не варто пити, бо він уже став шкідливим для організму.

Читайте також7 способів використовувати чайний пакетик повторно
За словами лікаря, на поверхні напій плівка із речовин, які є небезпечними для людини, формується вже через 15 хвилин після приготування. Окисні процеси протікають дуже швидко, якщо ви п'єте чай з цукром.

У напої починаються процеси бродіння, утворюються токсини. Якщо у вас усю ніч, наприклад, чай простояв, пити його не можна.

Дієтолог зазначила, що часто вчорашні напої з кофеїном негативно позначаються на роботі ШКТ, вони завдають потужного удару по печінці, навіть якщо людина одразу цього не помічає. Згодом – через накопичувальний ефект – страждає і серце. Ця звичка дуже шкідлива всім органів людини.

Читайте такожЯк прибрати накип із чайника: перевірені способи
Як вбити токсини? Можна повторно прокип'ятити напій. Але все ж таки немає нічого кращого за свіжозаварений чай.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK