Як правильно підготуватися до кесаревого розтину: головні поради

Як правильно підготуватися до кесаревого розтину: головні поради
Как правильно подготовиться к кесаревому сечению: главные советы
burst.shopify

Більше половини жінок так чи інакше стикаються з питанням кесаревого розтину.

Читайте такожКак избавиться от неприятного запаха из холодильника: ТОП-5 проверенных советов
Зазвичай це пов'язано з їх особливостями вагітності та відсутністю відповідних умов для природних пологів. У такому разі вагітній дівчині варто відповідально підійти до питань кесарева і ґрунтовно підготуватися.

Здати потрібні аналізи

Зазвичай за кілька тижнів до операції лікар просить жінку здати аналіз крові. Вони, у свою чергу, дадуть фахівцям розуміння того, який рівень гемоглобіну у вагітної. Також важливо повідомити лікаря, чи немає у вас алергії на будь-які препарати і чи немає у вас відповідних хронічних захворювань. Не варто ігнорувати візит до анестезіолога. Він допоможе виключити захворювання та алергії на препарати.

Обговорити дату операції

Читайте такожКак справиться с солнечными ожогами у ребенка: эффективные советы
Після ретельного огляду лікар порадить вам найкращу дату для пологів. Зазвичай кесарева роблять на 39-му тижні вагітності. Якщо ваш стан протікає без ускладнень, лікар вибере найближчу до природної дати пологів операцію. Далі вам потрібно підписати дозвіл на проведення кесаревого розтину.

Підготуйтеся морально до операції

За кілька днів до операції лікар вас введе в курс справи та розповість докладніше про всі аспекти операції. Також вам не можна буде їсти та пити за час сутичок. Насамперед вам потрібно добре виспатися. Далі можете вдома прийняти душ перед тим, як їхати до лікарні. Важливо: волосся на лобку можна не збривати. Це зробить медсестра у лікарні, якщо буде потреба. При дефіциті заліза лікар може призначити вам споживання додаткових вітамінів, оскільки під час операції ви втратите багато крові.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK