Найцікавіші книги про принцес та принців для маленьких дітей та підлітків

Найцікавіші книги про принцес та принців для маленьких дітей та підлітків
Самые интересные книги про принцесс и принцев для маленьких детей и подростков
pinterest

Книги - найкращий спосіб показати малюкові вікно в інші реальності та світи, а також дати йому можливість відчути себе маленьким принцом чи принцесою.

Читайте такожНові пенсії та електронні трудові книжки: як зміниться життя українців
Обов'язково скористайтеся вільною хвилиною та почитайте разом з дитиною книжки , які не тільки захоплять, а й надихнуть на здійснення великих справ.

"Уроки виживання для принцес" Федеріка Макгрін, #книголав, 2020 р.

Книга – чудова можливість розповісти про історії всім відомих принцес, трактуючи їх на новий лад. Дуже важлива особливість книги – стиль викладу. Завдяки йому можна вловити відразу кілька важливих патернів для маленьких читачок. Головне посилення - залишатися самою собою і бути вірною своїм ідеалам. Наприклад, Попелюшка до останнього боролася зі справедливістю та зведеними сестрами за своє щастя. Білосніжка відстоювала право на життя і не дозволила злої відьми вбити себе. Разом з тим, у книжці зібрано безліч цікавих порад на кшталт: як знайти принца на балу, як вибрати неотруєне яблуко з кошика та потоваришувати зі злими гномами.

Книга може здатися специфічною, але лише на перший погляд. Яскраві ілюстрації та цікавий текст не дають читачам відірватися від кожної сторінки. А за цим надихають не тільки читати, а й ставати краще на очах у всіх.

"Казки на ніч для дівчаток-бунтарок" Франческа Кавалло, #книголав, 2018 р.

Читайте такожТОП-5 ошибок родителей в воспитании детей: вы сами все портите
Ця книжка навіть краща за казки про принцес - вона про реальних дівчаток, дівчат і жінок, які зробили прорив у різних сферах життя людства. Наприклад, американка Амелія Ергарт стала першою жінкою-авіатором і таємниче зникла під час польоту над Тихим океаном. Алек Век, відома і одна з перших супермоделей світу, була уродженкою Судану. Під час початку війни їй з мамою довелося тікати з країни, охопленої вогнем, і добиратися до Лондона, міняючи пакетики солі на їжу та паспорти. Бренда Чапман, відома режисерка зі США, хотіла стати художницею мультиків ще з 15 років. Проте тоді студія Волт Дісней відмовила дівчині і та пішла напрацьовувати свої навички. Тепер у її арсеналі є парочка "Оскарів" та "Золотих глобусів".
Ця книга - насамперед про мотивацію та віру в себе. Кожна історія про дівчину, яка зробила себе сама. І якщо вийшло у них, то вийде і у вас точно.

"Маленький принц" Антуан-де-Сент-Екзюпері

Ця книга не так про принців і принцес, як про більш глобальну - навіть масштабну мудрість. Сюжет можна читати як лінійно, і вдаючись у більш глибинні сенси. Фабула проста: льотчик терпить аварію і опиняється в пустелі. Однак, там він знаходить його - Маленького принца, який приваблює своєю меланхолічністю та постійними рефлексіями на різні теми з життя. Читати дитині найкраще років із 6, а ось перечитувати вже у більш свідомому віці.
І якщо ви досі сумніваєтеся, чи потрібно читати – ознайомтеся з цитатами та дозвольте собі закохатися у "Маленького принца" негайно:
  • "Адже всі дорослі спочатку були дітьми, лише мало хто з них про це пам'ятає".
  • "Ніколи не треба слухати, що кажуть квіти. Треба просто дивитися на них і дихати їх ароматом. Моя квітка напоїла пахощами всю мою планету, а я не вмів йому радіти".
  • "Серед людей теж самотньо".

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK