Як правильно розморожувати продукти після тривалого заморожування?

Як правильно розморожувати продукти після тривалого заморожування?
Как правильно размораживать продукты после длительной заморозки?

Розповідаємо про невеликі хитрощі, які допоможуть вам зберегти смак заморожених продуктів після розморожування.

Як правильно розморожувати м'ясо?

Читайте також3 ознаки, що м'ясо зіпсувалося і його не можна вживати
Експерти рекомендують викласти м'ясо з морозильної камери та покласти його в холодильник за день до приготування їжі.

Справа в тому, що різкий перепад температури не піде йому на користь, бажано цього уникати.

Розморожування за допомогою мікрохвильової печі вважається одним з найгірших способів, відтають тільки верхні шари, а центральна частина залишається замороженою. Якщо спробувати розморозити м'ясо повністю, випаровується сік і втрачається смак.
Як розморозити овочі?

Читайте такожЛайфхак, как выбрать свежее мясо
У випадку з овочами важливе поступове розморожування, продукти з морозилки обдайте холодною водою і покладіть у глибоку страву для подальшого розморожування.

Нагадаємо,


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK