Як правильно розморожувати продукти після тривалого заморожування?
22 липня 2020 15:00
Как правильно размораживать продукты после длительной заморозки?
Розповідаємо про невеликі хитрощі, які допоможуть вам зберегти смак заморожених продуктів після розморожування.
Як правильно розморожувати м'ясо?
Експерти рекомендують викласти м'ясо з морозильної камери та покласти його в холодильник за день до приготування їжі.Справа в тому, що різкий перепад температури не піде йому на користь, бажано цього уникати.
Розморожування за допомогою мікрохвильової печі вважається одним з найгірших способів, відтають тільки верхні шари, а центральна частина залишається замороженою. Якщо спробувати розморозити м'ясо повністю, випаровується сік і втрачається смак.Як розморозити овочі? У випадку з овочами важливе поступове розморожування, продукти з морозилки обдайте холодною водою і покладіть у глибоку страву для подальшого розморожування.
Нагадаємо,