Все найкраще для дитини – в одному місці

Александр Кива
Все найкраще для дитини – в одному місці
Все найкраще для дитини – в одному місці

Як зібрати дитину до школи максимально швидко та вдало? Де знайти усе для уроків та перерв, навчання та творчості, школи та гуртків?

Вибір шкільної канцелярії – дуже відповідальний, цікавий та важливий процес. Адже саме шкільний текстиль та канцтовари стануть постійними супутниками учнів на кожному навчальному кроці.

Все, що потрібно для школярів, ви знайдете в приголомшливому асортименті бренду Kite. Це так зручно та надійно, коли одразу можна придбати рюкзак та яскраве шкільне приладдя, яким потрібно його наповнити.

Як вибрати рюкзак для школи

Обираючи наплічник для учня будь-якого віку, від першокласника до випускника, обов’язково звертайте увагу на наступні параметри. Адже саме від них залежить, чи зручно дитині буде користуватися аксесуаром, носити шкільне приладдя та підтримувати порядок всередині рюкзака.

  • Ортопедична конструкція

Турбота про здоров’я та комфорт дитини – найголовніше. Ортопедичні шкільні рюкзаки Kite схвалені німецьким Інститутом Здоров’я та Ергономіки IGR та Інститутом травматології та ортопедії НАМН України.

Рюкзаки Kite мають запатентовані ортопедичні спинки. М’які дихаючі подушечки підлаштовуються під природні вигини хребта та адаптуються під індивідуальну будову спини.

S-подібні анатомічні лямки займають правильне положення, не тиснуть та не натирають. Вони м’які, дихаючі та широкі, легко регулюються, підлаштовуючись під параметри дитини.

Нагрудний, а в моделях Education і поясний, ремені чудово працюють в парі. Вони зручно фіксують рюкзак та рівномірно розподіляють навантаження. Нагрудний ремінь завжди необхідно носити застібнутим.

  • Оптимізований функціонал

Тут важливе усе до найменших дрібниць. Рюкзаки для школи Kite мають продуману систему відділень та кишеньок. Передбачені додаткові роздільники, фіксатори та органайзери. Це допоможе не тільки з легкістю підтримувати канцелярію в ідеальному порядку. Правильне розташування відділень відіграє важливу роль в збалансуванні ваги.

  • Надихаючий стильний дизайн

Візуальне оформлення – перше, на чому фокусується погляд. Красивий та модний рюкзак хочеться вдягнути. Якщо модель ілюструватиме смаки дитини, гармонійно доповнюватиме шкільні луки – це підвищить мотивацію дитини ходити до школи та додасть впевненості у собі.

Якісні шкільні канцтовари – запорука гарного настрою та продуктивного навчання

Зошити та ручки, альбоми та олівці, пляшечки та ланчбокси: це далеко не повний перелік усього, що можна придбати від бренду Kite. Від підставок для підручників до точилок, від настінних планерів до кольорового паперу: у Kite є все для навчання та творчості. А головне – кожний товар відрізняється крутою якістю та яскравим емоційним дизайном. Дітлахам сподобаються барвисті ліцензії, надихаючі патріотичні мотиви, ефектні фактурні оздоблення.

Турботливі батьки обирають Kite

Канцтовари Kite піднімають настрій, а рюкзаки турбуються про здорову поставу та комфорт школярів. Бренд став переможцем Всеукраїнської премії «Вибір року 2021» та Української народної премії 2022. Вибір споживачів – показник справжньої народної любові.


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK