Шкільне приладдя, про яке не завжди пам'ятаєш

Александр Кива
Шкільне приладдя, про яке не завжди пам'ятаєш
Шкільне приладдя, про яке не завжди пам'ятаєш
пресс-служба

Що батьки часто забувають купити в школу? Ми підготували для вас добірку ТОП-10 шкільного приладдя, яке потрібно дитині від першого дзвінка до випускного.

Читайте также«Ранок з Україною»: Наталья Холоденко рассказала, как приучить школьников к здоровому питанию
Перший дзвінок пролунав, стрічки соцмереж заповнилися портретами ошатних першокласників, замовк метушливий батьківський марафон зі збору шкільної канцелярії. Невже можна розслабитися? Ні-ні. Тепер — час провести урочисту «перекличку» шкільного приладдя, і переконатися, що ви нічого не забули. Адже, крім класичного набору зошитів і кулькових ручок, є кілька речей, які зроблять шкільні будні комфортніше.

Отже, на «перший-другий» розрахуйсь!

1. Сумка для взуття Kite.

Кращий аксесуар для транспортування кросівок і балеток. Спробувавши один раз, ви забудете про громіздкі та неестетичні пакети.

  • Сумка для фізкультури виготовляється з міцного поліестеру.
  • Легко закривається шнурками на фіксаторі.
  • Можна носити на плечах як міні-рюкзачок.
  • Стильно виглядає. З нею не соромно виходити на люди.
  • Можна підібрати в тон до рюкзака і пеналу.

Дитина буде в захваті! Все так просто: закинув змінку — і камон на фізкультуру, на тренування або в басейн. І чому її не винайшли раніше?

2. Ланчбокс Kite прийде на допомогу, коли дитина захоче підкріпитися. Пам'ятаєте, як нам дбайливо готували до школи обіди, а ми приносили їх назад, тому що соромилися діставати з ранця баночку або газетний згорток? Сучасні лотки для їжі Kite настільки гарні, що діти з гордістю носять їх в школу. Вони красиві, зручні і безпечні для здоров'я. Як же апетитно виглядають обіди в цих контейнерах.

3. Пляшка для води Kite актуальна як ніколи. Через карантин, в школах під забороною питні фонтанчики та кулери. Красива пляшечка для води потрібна щодня. Вони виготовляються з Трітана, практичного та безпечного матеріалу. У них можна наливати воду, соки, морси, компоти, лимонади або холодний чай. Стильно, зручно, а головне — гігієнічно.

4. Термос Kite збереже тепло ароматного чаю або какао в прохолодні дні. Яскраві моделі зі знімною чашкою — супер-варіант для школи.

5. Фартух для праці з нарукавниками вирішить проблему забруднення одягу на уроках праці і творчості. Але як змусити дитину надіти цю екіпіровку, особливо хлопчика? Фартух Kite — стильний і сучасний. А головне — зовсім не схожий на бабусин. (Якщо, звичайно, ваша бабуся не фанатка Hot Wheels або Transformers.)

6. Обкладинки для книг Kite миттєво приведуть підручники в порядок. І шпалери не постраждають.

7. Дитяча парасолька з яскравими принтами вкриє від дощу і підніме настрій в сіру дощову погоду.

8. Папки для зошитів — запорука того, що після насиченого навчального дня зошити не скрутяться в ковбаски, не згорнуться в гармошки і не зімнуться в ганчірочки.

9. Бейдж. Про нього забувають найчастіше. А даремно. Кольорові дитячі бейджі на шнурку — кращий варіант для зберігання проїзних квитків і перепусток.

10. Дитячий гаманець для кишенькових грошей. З ним зручно ходити в їдальню за булочкою. Всі «багатства» зберігаються в порядку, а не хаотично дзвенять в кишенях.

Що ще потрібно?

  • Перевірити, чи не виросла дитина з торішнього рюкзака. Після літніх канікул діти повертаються в клас не тільки бадьорими і засмаглими, а й помітно вищими! А незручний ранець виглядає дивно і шкодить здоров'ю. Якщо старий портфель затісний — терміново потрібний новий ортопедичний рюкзак Kite!
  • Канцтовари, які мотивують вчитися — емоційна серія Kite

Ручки з фігурками тварин, прозорі блокноти з глітером, пенали з мультяшками: як ці речі можуть вплинути на навчання? Надихнути, мотивувати і розбудити інтерес.

Як би консерватори не буркотіли: «А ось у наш час не було цих прибамбасів і якось вчилися ...»; «У мене була одна дерев'яна лінійка, ручка і 10 сірих зошитів, і нічого, атестат отримав».  Яскрава канцелярія — це душа навчального процесу, без якої він перетворився б на нудне похрускування гранітом науки.     


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK