Прості ідеї листівок на 8 березня: креативно та просто

Прості ідеї листівок на 8 березня: креативно та просто
Подарунки вчителям до 8 березня
istockphoto.com

Найкращий подарунок – це подарунок зроблений своїми руками, особливо коли мова йде про маленькі ручки малюка. Пропонуємо вашій увазі прості ідеї листівок на 8 березня. Зберігайте ідеї!

8 березня – день ніжності і любові, турботи і ласки, радості і щастя, всього того, чим, не втомлюючись, наповнюють цей світ наші дорогі мами, бабусі та сестри. Як же віддячити улюбленим нашим жінкам в цей прекрасний день? Зробіть разом з вашою дитиною листівку, а по бажанню, не одну, і подаруйте старшій сестричці, бабусі, тітці чи навіть сусідці! 

Малюємо пальчиками і долоньками 

Маленькі дітки просто обожнюють малювати пальчиками, так чому б не підказати дитині, що таким нескладним способом вона може намалювати прекрасну листівку для бабусі?

 

Листівки з кольорового паперу

Що може бути простіше, ніж вирізати квіти з паперу? З цим завданням впорається кожна дитина. І нехай у неї це вийде трохи нерівно. Проте з таких простих фігур, як кружечки, можна зробити ось такі милі листівочки.

Листівки з формочок під кекси

Дуже оригінально і цікаво буде виглядати листівка з формочок під кекси, в центр яких можна приклеїти ґудзики або власні фотографії.

Листівка з квітами

Для такої листівки вам знадобиться основа паростків селери і яскраві фарби. Обріжте 7-10 см селери біля основи і міцно перев'яжіть мотузкою. Тепер вмочаємо готовий штамп у фарбу і видруковуємо красиві квіточки на листівці. Будь-яка дитина буде в захваті від такого!

Обов'язково не забудьте у листівці написати слова-привітання до 8 березня

Фото в статті із відкритих джерел.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK