Подарунок бабусі на 8 березня: 5 ідей ваз своїми руками

Подарунок бабусі на 8 березня: 5 ідей ваз своїми руками
Подарунок бабусі на 8 березня: 5 ідей ваз своїми руками
istockphoto.com

Як приємно сонячного весняного дня отримати квіти. Не менш приємно буде бабусі, коли її онука зробить вазу своїми руками і подарує на 8 березня!

Читайте такжеВітаємо з 8 березня: 7 ідей подарунка своїми руками

Вази, створені своїми руками, можуть бути створені з скляних, жерстяних банок, а також пластикових і скляних пляшок. Для декору можна задіяти шматочки фетру, гофрований папір, етикетки від пляшок, сторінки друкованого журналу, газети, дерев’яні прищіпки, кольорову пряжу, атласні стрічки і інше.

Перед вами - 5 ідей ваз, які можна створити своїми руками, виберіть найкращий для вас варіант і обов'язково зробіть! Бабуся буде задоволена! 

1. Паперова ваза

Візьміть будь-яку прозору посудину: склянку, пляшку чи баночку, обклейте її різнобарвними квадратиками гофрованого паперу за допомогою клею ПВА, розмішавши його з такою ж кількістю води. Різнокольорові гофровані шматочки на склі виглядатимуть ефектно та освіжать весняний букетик. Не забудьте зверху покрити папір ще одним шаром клею (потім він стане прозорим), а після висихання - лаком.

Паперова ваза / открытые источники

Читайте такжеИдеи что подарить на 8 марта маме, бабушке, дочке, сестре и подруге

2. Ваза зі скляної пляшки

Зробити вазу зі скляної пляшки можна декількома способами – наприклад, просто наклеївши на неї елементи ажурних серветок!

Ваза зі скляної пляшки / открытые источники

Або ось ще один варіант. Обмотавши скляну пляшку кольоровими нитками або пряжею, можна виготовити чудову весняну вазу. Щоб ваза була яскравою та оригінальною, використовуйте нитки різних кольорів. Щоб нитки краще трималися на склі, вмокайте їх з однієї сторони в клей для декупажу або ПВА, чи намажте ним пляшку. Але пам’ятайте, що клей швидко висихає, тому намазуйте пляшку частинами і туго натягуйте нитки.

Ваза зі скляної пляшки / открытые источники

Читайте также25 стишков, чтобы поздравить маму и бабушку с 8 марта на украинском и русском языках

3. Декупаж вази

Щоб красиво оформити куплену вазу, необхідно всього лиш вирізати якийсь симпатичний малюнок з журналу або листівки та наклеїти його на поверхню вази. Втім, ще краще придбати спеціальні серветки для декупажу, грунтовку і лак: спочатку наносимо на поверхню вази грунт, потім приклеюємо шматочки серветки з потрібним зображенням, а на завершення закріплюємо лаком! І виходить ось така акуратна вінтажна краса:

Декупаж вази / открытые источники

Декупаж вази / открытые источники

Декупаж вази / открытые источники

Читайте такжеКвілінг-листівка на 8 березня cвоїми руками

4. Ваза із прищепок

Візьміть банку з-під консервів та «обгородіть» її новими дерев’яними прищепками. Ось і все. Унікальна вазочка готова. Тільки воду в неї краще не наливати. Поставте всередину невеличку склянку з водою, а вже в неї - квіти. За бажанням - прикрасьте вазу різноманітними деталями, або розфарбуйте у улюблений колір.

Ваза із прищепок / открытые источники

Ваза із прищепок / открытые источники

Читайте такжеФруктовий букет на 8 березня: покрокова інструкція

5. Ваза з олівців

А як щодо вази з олівців? Всередині може бути баночка чи склянка і прикрасьте її мереживними стрічками й намистинами.

Ваза з олівців / открытые источники

Ваза з олівців / открытые источники

А також не забудьте привітати ваших рідних та знайомих з 8 березня!


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK