Дитяче новорічне шоу Башта Гарпії в Києві

Дитяче новорічне шоу Башта Гарпії в Києві
Дитяче новорічне шоу Башта Гарпії в Києві
пресс-служба

Мізкуєте над тим, куди ж повести дитину на новорічні канікули?

Читайте такжеТОП-11 развивающих игр для детей от 1 до 2 лет
Хочеться яскравих й незвичайних вражень, які запам’ятаються не тільки на Новий рік, а й Різдво? Тоді шоу «Башта Гарпії» точно сподобається вашій сім’ї! 

Унікальна, яскрава й новорічна вистава від команди Шерліз

Театр Шерліз – досить молоде об'єднання групи акторів, циркачів та інших талановитих особистостей, які дарують незабутні емоції не тільки дорослим, але й дітям. І в цьому році 27-28 грудня вони привезуть до столиці справжнісіньку святкову феєрію, завдяки якій сім'ї об'єднаються й  зможуть оцінити яскравість цієї події.

Новорічна казка – те, чого чекають всі діти від малого до великого, і завдяки чому в їхніх серцях запалюється та з’являється любов до прекрасного. Однак з року в рік малюкам набридає одне й те саме: святкові ярмарки, шкільні вистави та спектаклі в садочку. А тому в такі моменти рятують саме яскраві, цікаві та незвичайні події. Наприклад, такі, як влаштовує театр Шерліз, які пропонують не просто дивитися й милуватися видовищем, але й привносять інтерактив, дозволяють спілкуватися і грати з улюбленими артистами під захоплюючу музику й сюжети. І в цьому році Шерліз привозить в столицю шоу під назвою Башта Гарпії – яскраве, барвисте, дитяче, сповнене улюблених героїв та подій!

Дитяче новорічне шоу Башта Гарпії в Києві / пресс-служба

Чого очікувати від шоу: програма новорічного свята

Вистава «Башта Гарпії» поєднує в собі не тільки театральну майстерність, а й багато інших, цікавих деталей. Так, зі сцени можна буде побачити феєричні виступи фокусників та гімнастів, які ширяють у повітрі, неначе хмарки. Акробати й хореографи потішать дітей справжнім, танцювальним мистецтвом володіння своїм тілом, а також до них приєднаються чарівні прими українського балету.

Казкові історії, насичені духом новорічної пригоди, неймовірні та міфічні істоти, які так подобаються дітям – все це можна буде побачити зі сцени Жовтневого палацу. Цікаві загадки, таємниці та містика, просякнуті повчальними хитросплетіннями історій, що розкажуть нам такі улюблені Дід ​​Мороз та Снігуронька – те, чого не вистачає дітям у передноворічні дні.

Дитяче новорічне шоу Башта Гарпії в Києві / пресс-служба

Крім того, артисти театру обіцяють, що вистава буде справжнім ексклюзивом, написаним спеціально для цих днів, а тому ніде більше її не можна буде побачити. Окремо слід відзначити понад сімдесят артистів, що не покладаючи рук працюють над створенням різноманітних номерів, постановок і, звичайно ж, святкових декорацій.

І, зрозуміло, не обійдеться без інтерактиву: дітей чекають конкурси та майстер-класи, а також красиво оформлена фотозона, що дозволить зробити знімок на пам'ять!


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK