В Україні за підтримки МОН та Освіторії провели уроки доброти

В Україні за підтримки МОН та Освіторії провели уроки доброти
Всеукраїнське заняття доброти
PR

1 березня 2019 року у Всесвітній день котиків Благодійним фондом «Happy paw» за підтримки МОН було організовано Всеукраїнське заняття доброти серед закладів дошкільної освіти.

Читайте также23 марта прошел первый социальный проект Be Open: талантливые дети помогают сверстникам
В Україні найменших вчили відповідального ставлення до тварин

Вирішення проблеми безпритульних тварин та гуманного ставлення до них – одне із пріоритетних та актуальних питань у суспільстві нині. Звісно, можна їх рятувати, передавати кошти та їжу в притулки, підгодовувати на вулицях. І це досить важливо. Але, в першу чергу, потрібно пам’ятати, що все починається з дитинства.  

Однією з головних місій фонду «Happy paw» є виховання в дітях гуманного та відповідального ставлення до тварин. Цим і займається проект «Біоетика» в школах м.Києва та регіонах України.

Вже понад 6 років лекторами проводяться інтерактивні заняття доброти. За цей час понад 1 000 000 дітей по всій Україні прослухали уроки гуманного та відповідального ставлення до тварин, долучились до волонтерської діяльності та різноманітних акцій. Тепер черга прийшла і до малечі.

1 березня 2019 року у Всесвітній день котиків Благодійним фондом «Happy paw» за підтримки МОН було організовано Всеукраїнське заняття доброти серед закладів дошкільної освіти. Темою уроку стало «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» на основі методичних матеріалів, розроблених фондом.

До участі в проведенні уроків долучились дошкільні навчальні заклади з усіх (!) областей України. Вихователі зі своїми підопічними проводили театралізовані заняття, переодягалися в костюми тварин та приміряли образ ветеринара, співали пісні та малювали своїх улюбленців, брали участь у пісочній анімації та їздили на екскурсію до Реабілітаційного Центру Бурого Ведмедя, притулків та зоомагазинів.

Всеукраїнське заняття доброти / PR


Читайте также21 марта День поэзии: 3 секрета как научить ребенка сочинять стихи
Всього було проведено 4737 занять у 1807 навчальних закладах в один день. 

Загалом у Всеукраїнському уроці доброти прийняли участь навчальні заклади з  913 населених пунктів України.

Найбільше уроків проведено в Дніпропетровській області - – 647 занять, Донецькій – 588 занять, Київській – 582 заняття. Серед міст лідирували: Київ – 315 занять; Кривий Ріг – 231 заняття; Запоріжжя – 122 заняття.

Одними з перших урок підтримала Громадська спілка «Освіторія». 

Нагадаємо, що 4 жовтня був проведений Всеукраїнський урок доброти серед шкіл, в рамках якого був встановлений Національний рекорд України – 6 547 уроків протягом одного дня. А всього було проведено 12 504 заняття.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK