Серія наборів для експериментів Світ чекає на відкриття: навчання в радість

Серія наборів для експериментів Світ чекає на відкриття: навчання в радість

Вперше в Україні! Навчання в радість – набори для експериментів та гра у доповненій реальності про винаходи

Читайте такжеТоп-5 популярных методик раннего развития детей: плюсы и минусы обучения

Компанія "Ранок-креатив" разом з телеканалом "ПЛЮСПЛЮС" розробили нову захоплюючу та пізнавальну серію наборів для експериментів «Світ чекає на відкриття», створену на базі одноіменного мультфільму.

4_07

Читайте такжеМальчик вызвал полицию после того, как получил подарки на Рождество

Усього було створено чотири різновиди наборів, які розкажуть маленьким користувачам про природні стихії та феномени – Сонце та його енергію, Вітер та повітря, Воду та її стани, Природу та довкілля. Завдяки роботі з наборами, юні дослідники зможуть навчитися самостійно спостерігати за явищами та проводити захоплюючі експерименти. Також, вони знайдуть відповіді на запитання: що робити, коли поруч немає годинника? чи може літак літати без мотора? чи всі рідки речовини змішуються та отримають відповіді на ще багато своїх «Що? Чи? Як? Чому?».

Детальна покрокова інструкція з веселими персонажами дитячого мультфільму «Світ чекає на відкриття» допоможе провести експерименти легко та цікаво! У кожному наборі малюки зможуть ознайомитися з 6 історіями винаходів потрібних людству речей та паралельно провести 6 дослідів. Для самостійних експериментів створений розділ «Ідеї для дослідження». Розділ «Винахідники вчаться у природи» відкриє дітям велику таємницю — вони дізнаються, що усі винахідники насправді вчаться у природи і саме спостереження допомогло їм зробити багато відкриттів!

В усіх наборах задіяно технологію доповненої реальності. За допомогою спеціального безкоштовного додатку, який необхідно встановити на мобільний пристрій, зображення оживе і маленькі користувачі попадуть у віртуальний простір, де їх вже чекатимуть герої мультів: Кружко, Трикутя, Квадрик і Шаман-Кругоман. Скориставшись спеціальною карткою-таргетом, яка міститься в усіх наборах, малюки зможуть потрапити у захопливу пригоду в доповненій реальності. А щасливчикам, які зберуть усі чотири картки, з чотирьох різних наборів, відкриється шлях до Великої гри про винаходи!


__0___5__-___n_a_-___n_a_-851e_315

Читайте такжеРаздал подарки и вернулся на Северный полюс: видео-трансляция рождественского путешествия Санты

Неймовірно, але малюки мають можливість познайомитися з героями пригод вже в магазині, де продаються зазначені набори, навіть не розкриваючи коробку. На обкладинці коробки зображений QR-код, який слід відсканувати та привітатися з героями мультфільму.

Більш детальну інформацію про набори для експериментів «Світ чекає на відкриття», які можуть стати чудовим подарунком на Новорічні свята і не тільки, а також щодо іншої продукції, існуючих акцій та знижок від "Ранок-креатив" можна знайти на сайті Ranok-Creative.com.ua

Фото к статье: издательство "Ранок Креатив"


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK