Куди сходити з дітьми на заходи у Львові?

Куди сходити з дітьми на заходи у Львові?
Куди сходити з дітьми на заходи у Львові?
istockphoto.com

Для найменших жителів чарівного Львова цієї зими чекають незабутні пригоди.

Читайте такжеКуда поехать в путешествие с детьми в новогодние праздники 2020
Ваша дитина порине в казковий світ та буде в неймовірному захваті від улюблених героїв, які в чарівний новорічно-різдвяний період оживуть на сценах театру. Заклади пропонують дитячі заходи у Львові на будь-який вік, тому обов’язково знайдеться та казочка, яка сподобається дітлахам та їхнім батькам.

Повчальна казка «Диво-квітка»

Захоплююча розповідь про лісових друзів. У лісі живе дивовижна дівчинка Веселочка, яка знаходиться під захистом Володарки води, Володаря звірів та Володаря лісу. Навкруги панує гармонія та добро. Але зла відьма Гарганелла, намагається викрасти Диво-квітку, яка є символом щастя і цієї гармонії. Для цього відьма використала довіру княжича Левка, який і допоміг зірвати цю квітку. Але після цього всі мешканці лісу засумували, тому відчайдушні герої вирушають на визволення Диво-квітки.

Цікава модель світу, яка якнайкраще показує дітям протистояння добра і зла, та вказує якими діями потрібно боротися зі злом. Дуже повчальна та вражаюча казка пройде в Театрі Заньковецької.

Улюблена «Попелюшка»

Львівський театр опери і балету подарує дітям від 4-х років незабутню казку. Юні глядачі будуть в захваті від яскравих образів, приємної музики і майстерної гри талановитих акторів. А кожна дівчинка уявлятиме себе саме тою Попелюшкою, в яку закохався принц. Легендарна казка, яка протягом багатьох поколінь вдало демонструє незаперечну перемогу любові і доброти над злістю і підлістю. Постановка «Попелюшки» відбувається в доступній для діток формі, щоб донести до маленьких глядачів зміст казки. Тому поспішіть порадувати свою дитину, поринувши з нею в неймовірну музичну казку. Дітей і дорослих очікують тільки максимально позитивні емоції.

Безсмертний «Пітер Пен: нова історія»

Захоплива історія хлопчика Пітера, який не хотів дорослішати. За основу вистави взято життя дітей з вулиць та дітей з благополучних сімей. В постанові чудово описуються труднощі, які виникають у всіх дітей незважаючи на те, в якій сім’ї вони виховуються. Поставлена вистава у вигляді коміксів. Така демонстрація дозволяє якнайточніше відкрити світ дітей, підлітків. Адже у кожному з нас живе та маленька дитина, про яку не хочеться забувати. Безсмертна історія про Пітера Пена ввійшла до сотні відомих вигаданих історій. Тож запрошуємо в театр Заньковецької у Львові на незабутню музичну пригоду.

Не пропустіть нагоду весело та з користю провести час зі своїми малюками. Талановиті актори прикладуть максимум зусиль, щоб дітки насправді поринули в захопливу казку, і ще протягом тривалого часу перебували під неймовірними враженнями. Переглянути весь репертуар для дітей та придбати квиточки на улюблені вистави можна на сайті kontramarka.


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK