Економний шопінг: 7 корисних порад

Економний шопінг: 7 корисних порад
Економний шопінг
istockphoto.com

Чи знайоме вам відчуття, коли приходите додому після шопінгу і не можете зрозуміти, на що витратили гроші? Ніби й нічого не купили, а стільки грошей витратили! Ці рекомендації допоможуть вам не купувати зайвого.

Шопінг чи похід за продуктами в супермаркет - не така й проста справа, як здається. Розгубленість, невизначеність, хитрі прийомі маркетологів - все це змушує нас купувати непотрібні речі, без яких можна було обійтися.
Як не купити зайвого? Нехай наші рекомендації допоможуть вам із розумом підходити до шопінгу, планувати свої витрати та не купуватись на дешеві прийоми.

1. Занотовуйте список необхідних речей 

istockphoto.com
Бажаєте вдало сходити за покупками? Запишіть список на папері або в нотатках вашого смартфону. Записуйте поетапно - від більш важливих речей до менш необхідних. 

2. Візьміть кошика, а не возика

У супермаркетах візьміть із собою корзинку, а не возика. Це дозволить взяти лише найнеобхідніше та прискорить час вашого перебування в супермаркеті.

3. Не піддавайтесь спокусі

Ні в якому разі не йдіть у супермаркет із голодним шлунком. Настане такий момент, коли вам захочеться купити апетитний пончик чи шматочок теплої піци.

4. Зважайте на всі знижки

Знижки - це не завжди вигідно. А цінники із знижками - це головний спосіб змусити покупця придбати непотрібні речі. Іноді знижки бувають справді вигідними, тому перед тим як зробити непередбачувану покупку, зважте всі за і проти. Обдумайте, наскільки вам потрібна ця річ, як часто ви буде нею користуватися і т. д.

5. На шопінг - лише з гарним настроєм

Купувати одяг у поганому настрої – це погана ідея. Не "закупляйте" свою депресію новим одягом, не дратуйтесь, а будьте на позитиві.
istockphoto.com

6. Візьміть із собою економного супутника

Економний чоловік, чи порада вд подруги допоможуть вам не купити нічого зайвого. Якщо бажаєте зекономити, не беріть із собою на шопінг дітей. Капризні малюки не допоможуть вам розслабитись, насолодитись процесом шопінгу та приберегти ваші гроші на більш необхідні речі.

7. Не забувайте про відпочинок

Якщо ваш шопінг затягнувся, обов’язково відпочиньте. Краще зробіть перерву та випийте філіжанку кави в кафе, перекусіть, якщо зголодніли. Це не тільки надасть вам нових сил, але й дозволить тверезо оцінити ситуацію та спланувати подальші дії.
Все ж, беріть на замітку ці маленькі поради, які допоможуть вам не купувати зайвого та влаштовувати продуктивний, економний шопінг!
А ще, дізнайтеся, як ходити на шопінг з малюком.

Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK