«Жодного разу не була в косметолога»: інтерв’ю з найгарнішою мамою Європи Зоряною Богдан

«Жодного разу  не була в косметолога»: інтерв’ю з найгарнішою мамою Європи Зоряною Богдан
Найгарніша мама Європи - Зоряна Богдан/Facebook Zoryana Bohdan

Зоряна Богдан зі Львова отримала титул «Найгарніша мама Європи» на міжнародному конкурсі краси Mrs. Europe у Таліні. Вона дала нашому сайту ексклюзивне інтерв’ю

Я привітала Зоряну з перемогою в той же день, коли стало відомо про неї. Але поспілкуватися  вдалося лише через день після прильоту жінки до України. Як вона пояснила, «в першу чергу робота, за час відсутності накопичилося багато справ». Тому перше моє запитання було саме про роботу.

Найгарніша мама Європи / Facebook

- Зоряно, ким ви працюєте?

- Я фінансовий директор в IT-компанії. Крім того, дуже багато часу приділяю жіночому клубу з тріатлону «Мальви». Там ми не тільки щодня тренуємося, їздимо на змагання, а ще й активно спілкуємося, підтримуємо одна одну.

Зоряна Богдан також отримала титул Mrs. Sport / Facebook

- А як ви потрапили на конкурс краси?

 - У такому форматі конкурсів я раніше ніколи не брала участь.  Все почалося з конкурсу «Жінка. Україна. Всесвіт», який проходив у Львові.  Я просто побачила рекламу в соцмережі, заповнила анкету, відправила її і забула про неї. А потім мене запросили на кастинг.

У цьому конкурсі брали участь 13 учасниць, і кожна з них, впевнена, заслуговувала на цей титул. Як переможниця «Жінка. Україна. Всесвіт» я вже і поїхала до Таліну, де було 14 конкурсанток з усього світу.

 - Як відбувалося змагання?

Члени журі жили з нами в одному готелі. Таким чином вони мали змогу спостерігати за жінками в повсякденному житті. В нас також була прес-конференція, де кожна учасниця розповідала про те, як в її країні борються з надлишком пластику. Було і шоу талантів. Більшість з конкурсанток танцювали, співали. Я не танцюю і не співаю. Мій найбільший талант – це вміння згуртовувати жінок і надихати їх на перемогу. В першу чергу – над собою.

- У вас також був і конкурс національних костюмів.

Так. Я була в вишиванці від Руслани Богуцької. А вінок мені зробила жінка з української спільноти в Таліні. Той, з яким я приїхала, був занадто важким для того, щоб ходити по сцені. І вона зробила шикарний вінок, який був досить легким.

Національне вбрання найкраще пасує жінці / Facebook

 - Зоряно, я вражена вашою чудовою фізичною формою. Важко повірити в те, що вам вже 40 років і ви мати чотирьох синів. Як вам вдається так виглядати? Яка ваша програма краси та здоровя?

- Це, безумовно, здорове харчування і тренування. Тренуюся я щодня.

- А до якихось омолоджувальних процедур ви вдавалися, робили уколи краси?

- Ні. Я жодного разу не була в косметолога. Єдине, що роблю, це наношу денний та нічний крем. Як ще в 20 років навчила мене моя мати.

- Зоряно, в мене ще таке питання. Як ви все встигаєте: робота, щоденні тренування, четверо дітей.

- Мені дуже допомагає моя мама. Вона приходить до нас додому майже кожен день. Крім того, я прокидаюся щодня о шостій ранці.

- Кажуть, що мами схожі на мокру сіль – бо вони не висипаються. Це про вас?

- Ні, я завжди висипалася, навіть тоді, коли діти були маленькі. Бо вони всі в мене були на грудному вигодовуванні. В мене безперервний стаж грудного вигодовування 13,5 років. Були навіть періоди, коди я одночасно годувала трьох дітей: меншого і старшого, а також ще була донором грудного молока для маленької дівчини.

- Як привітали вас ваші сини з перемогою?

- Найменший (йому 6 років), коли фотограф сказав після перемоги, що мене потрібно сфотографувати, стояв недалеко від мене і плакав, що він голодний, хоче спати і просив пообіцяти,  що ми більше на таке не поїдемо. Ну а старші гарно привітали. Але для них це не неабияка подія. Вони кожного і так мені говорять, що я в них найкраща.

З чоловіком та синами / Facebook

- Зоряно, що б ви побажали українським мамам, які дивляться на вас, читають про вашу перемогу і, можливо, теж мріють про таку казку у своєму житті.

- Вірити, що немає нічого неможливого. Головне – правильно розставити пріоритети.

- А які ваші головні пріоритети?

- Це мої діти, моя сім’я. Коли у жінки все добре в родині, вона світиться від щастя. Я кожен день від своїх синів мільйон разів чую: «Мамо, я тебе дуже сильно люблю». І це мене надихає і окрилює.

 


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK