У що пограти з дитиною: 10 ігор на свіжому повітрі

Лісова Тамара
У що пограти з дитиною: 10 ігор на свіжому повітрі
Як цікаво провести час родиною
istockphoto.com

Щоб відірвати дітей від гаджетів, приділіть їм увагу. Вибравшись всією сім'єю на пікнік чи дачу, пограйте разом із ними. Повірте, сімейні ігри на свіжому повітрі ваші діти запам'ятають все життя

Читайте також5 простых рецептов как сделать слайм: популярная игрушка своими руками
Дітям важливо грати разом із батьками. Це допомагає їм почуватися частиною сім'ї. А ще, коли дитина грає, вона почувається в безпеці і відволікається від сумних думок про війну, що відбувається в Україні.

10 сімейних ігр на свіжому повітрі / istockphoto.com

Схованки

Читайте такожЧто такое кофейная игрушка и как ее сделать своими руками
У таку гру не бажано грати у лісі чи біля річки. Найкраще на дачі, щоби діти не могли вийти за територію ділянки. Правила ми всі знаємо з дитинства. Гравці ховаються, а ведучий має їх усіх знайти.

Боулінг

Для боулінгу на природі використовують пластикові пляшки з-під води. А замість великого м'яча можна взяти маленький тенісний. Правила стандартні: потрібно кинути м'яч та збити якомога більше пляшок.

Квач

Знайома нам з дитинства та всіма улюблена гра – квач. У ній ведучий має наздогнати – «заквачувати» решту гравців. Кого вдається спіймати, той стає квачом.

Крижані секрети

У велику миску покладіть різні іграшки, залийте їх водою і заморозьте. Завдання дітей - "звільнити" іграшки. Розбивати лід можуть за допомогою іграшкових молотків.

Попади у відро

Відерця різних розмірів потрібно поставити на різній відстані. Завдання гравців потрапити туди м'ячами.

10 сімейних ігор на свіжому повітрі / istockphoto.com

Знайди скарб

Читайте такожИгры, которые лечат: упражнения для оздоровления дыхательной системы ребенка
На дачній ділянці сховайте різні предмети. Дайте дітям список захованих речей та пакет, куди їх потрібно зібрати. Перемагає та команда, яка першою збере усі предмети.

Твістер

Якщо під рукою немає стандартного твістеру, не біда – можна намалювати його крейдою на асфальті. Ведучий із заплющеними очима загадує гравцям колір кухля та руку чи ногу, яку туди потрібно поставити.

М'яч без рук

Усі члени сім'ї сідають у коло, упираючись на руки. Вони мають перекидати один одному м'яч ногами. Хто торкнеться його руками, той загубив.

Крокодил

Гравцеві загадують слово, яке він має показати жестами без звуків. Хто вгадує слово, той показує наступним.

Зіпсований телефон

Члени сім'ї сідають у ряд, і ведучий крайньому каже якесь слово. Той пошепки передає далі і так – до кінця. Фінальний гравець говорить почуте слово, якщо воно збігається із загаданим, він стає провідним. Якщо ні, то сідає у кінець лінії.

Вам також буде цікаво дізнатися чи купувати дітям іграшкову зброю: шкода та користь для дитячої психіки.


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK