Десерт без випічки: ТОП-6 простих святкових десертів

Лісова Тамара
Десерт без випічки: ТОП-6 простих святкових десертів
Вкусности без выпечки: ТОП-6 простых праздничных десертов
istockphoto.com

Солодощі без випічки? Легко! Ці ТОП-6 святкових рецептів порадують вас своєю простотою та смаком. Готуйте їх разом із дітьми у цей чарівний новорічний час!

Читайте такожНовогодний стол: 7 лучших мясных салатов для Тигра

Арахісова халва

Інгредієнти:

250 г арахісу

1/3 склянки борошна

1/3 склянки цукру

Пакетик ванільного цукру

50 мл води

30 мл олії

Спосіб приготування. Борошно обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору. Додайте до очищеного смаженого арахісу і подрібніть у блендері. Важливо - збивайте не до однорідності, інакше отримайте арахісову пасту. Для сиропу змішайте в каструлі воду, цукор, ванілін, олію та варіть хвилин п'ять. Отриману рідину змішайте з перебитим арахісом. Готову масу перекладіть у форму, вистелену пергаментом, і дайте охолонути в холодильник протягом чотирьох годин.

Цукерки "Рафаелло"
Конфеты “Рафаэлло”/www.fresh.ru

Інгредієнти:

60 мл нежирних вершків

20 мигдалин

70 г кокосової стружки

25 г вершкового масла

100 г білого шоколаду

Спосіб приготування. Шоколад розкришіть у ємності з вершками і поставте на вогонь, помішуючи, доки маса не стане однорідною. Коли охолоне, додайте туди стружку та олію. Поставте ємність у холодильник на годину, а потім збийте до загусання. Тепер сформуйте з маси кульку, обваляйте її в кокосовій стружці. А всередину помістіть по одному мигдалю. Залишити готові цукерки ще на годину у холодильнику.

Вершкова ковбаска

Інгредієнти:

100 г соломки

250 г цукерок «Корівка»

50 г вершкового масла

Спосіб приготування. Розтопіть масло|мастило|, до нього додайте|добавляйте| цукерки і теж розтопіть їх. Тепер викладіть соломку на пергамент, залийте сумішшю, поверніть у ковбаску та залиште на годину в холодильнику.

Мармелад з ківі та банана
Мармелад из киви и банана /www.fresh.ru

Інгредієнти:

50 мл води

2 банани

2 ківі

1 ч. л. меду

10 г агар-агару

Кокосова стружка до смаку

Спосіб приготування. Банани і ківі збийте у блендері, перелийте в каструлю і поставте на маленький вогонь. Помішуючи, доведіть масу до кипіння. Мед і підготовлений агар-агар (вже розведений з водою), додайте в масу, перемішайте, і дайте охолонути. У форму помістіть харчову плівку і залийте сумішшю. Мармелад залиште на дві години у холодильнику.

Шоколадний торт-мус

Інгредієнти:

250 г вершкового печива

75 г олії вершкового

5 ст. молока

100 г чорного шоколаду

150 г сирного сиру

150 г шоколадного сирного сиру

1 пакетик ванільного цукру або ванілін

85 г цукрової пудри

10 г желатину

350 мл жирних вершків

Спосіб приготування. Печиво подрібніть у крихту, додайте молоко та розтоплену олію. Перемішайте, розподіліть у формі та поставте в холодильник. Розведіть желатин водою за інструкцією і залиште набухати. Охолоджені вершки збийте до піків. Окремо збийте сир, цукрову пудру та ванілін. В отриману масу влийте розтоплений шоколад і перемішайте. Готовий проціджений желатин додайте в шоколадну масу, і введіть лопаткою збиті вершки. Все це вилийте у форму з печивом. Торт залиште на ніч до повного остигання.

Вівсяні роли з бананом
Овсяные роллы с бананом /www.fresh.ru

Інгредієнти:

1 банан

50 г вівсяних пластівців

1 ст. лимонного соку

1 ст. меду

100 г кураги

50 г очищеного соняшникового насіння

Спосіб приготування. Пластівці та зерна підсушіть на сковороді. Пересипте в блендер, додайте курагу, лимонний сік, мед і збийте. Готову масу розкотіть на пергаменті. На корж помістіть банан, і акуратно поверніть рулет за допомогою харчової плівки. На ніч у холодильник та десерт готовий!

Також вам буде цікаво:

Полтавські вергуни

Готуємо тірамісу для дитини за 20 хвилин

Дієтичний торт "Пташине молоко" для тих, хто худне


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK