Як правильно варити гречану кашу для першого підгодовування

Гречка - найбільш вдалий варіант для першого прикорму відразу з багатьох причин.
Гречку бажано вводити у прикорм після 6-7 місяців. Ви можете як варити кашу на грудному молоці або воді, так і розмолоти вже готові пластівці гречі в блендері до однорідного стану. Крім цього, ви можете додати до неї овочі або фрукти. Грудничку підійде відмінно наступний варіант.

Інгредієнти:
- 1 ч. ложка гречаного борошна
- 100 мл води
Готуємо прикорм
- Вимийте, ретельно переберіть та висушіть гречану крупу.
- За допомогою кавомолки або блендера перемелити суху крупу.
- Ви також можете використовувати гречане борошно.
- На 1 чайну ложку гречаного борошна додайте 100 мл води.
- Каша для малюка повинна вийти рідкішою.
- Гречку варто варити на повільному вогні, постійно помішуючи, протягом 15-20 хвилин.
- Остудіть кашу до кімнатної температури.
- У готову гречану кашу ви можете додати грудне молоко або молочну суміш.
У жодному разі не додавайте цукор або сіль. Вони можуть спричинити розлади травлення або алергійну реакцію.
Нагадаємо,
- Як харчуватися жінці перед зачаттям, щоб народився хлопчик
- Психолог дала поради, як порозумітися з літніми батьками
- Перший прикорм: головні помилки у виборі