Як правильно варити гречану кашу для першого підгодовування

Як правильно варити гречану кашу для першого підгодовування
Как правильно варить гречневую кашу для первого прикорма
pinterest

Гречка - найбільш вдалий варіант для першого прикорму відразу з багатьох причин.

Читайте такожЯк прибрати набряки при вагітності: ефективні поради
По-перше, вона не містить у собі алергенів , які можуть спровокувати почервоніння А по-друге, вона є відмінним джерелом заліза та клітковини, які покращують травлення.

Гречку бажано вводити у прикорм після 6-7 місяців. Ви можете як варити кашу на грудному молоці або воді, так і розмолоти вже готові пластівці гречі в блендері до однорідного стану. Крім цього, ви можете додати до неї овочі або фрукти. Грудничку підійде відмінно наступний варіант.

Інгредієнти:

  • 1 ч. ложка гречаного борошна
  • 100 мл води

Читайте також5 привычек питания на карантине, которые убивают ваш иммунитет
Готуємо прикорм

  1. Вимийте, ретельно переберіть та висушіть гречану крупу.
  2. За допомогою кавомолки або блендера перемелити суху крупу.
  3. Ви також можете використовувати гречане борошно.
  4. На 1 чайну ложку гречаного борошна додайте 100 мл води.
  5. Каша для малюка повинна вийти рідкішою.
  6. Гречку варто варити на повільному вогні, постійно помішуючи, протягом 15-20 хвилин.
  7. Остудіть кашу до кімнатної температури.
  8. У готову гречану кашу ви можете додати грудне молоко або молочну суміш.

У жодному разі не додавайте цукор або сіль. Вони можуть спричинити розлади травлення або алергійну реакцію.

Нагадаємо,


Хмара тегів


Матеріали на тему

Аудіоказки

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK