Катя Осадча - еталон спражньої зіркової мами

Катя Осадча - еталон спражньої зіркової мами
Instagram

Читайте также Катя Осадчая показала первую игрушку младшего сына

Усім відома Осадча Катерина Олександрівна – українська журналістка, телеведуча, модель,  яка народилася у місті Києві у благополучній і забезпеченій сім'ї. Її батько – Олександр Володимирович Осадчий – працював генеральним директором в ВО "Київприлад", а мати була за професією бібліотекарем, але свій час присвятила сім'ї, ставши домогосподаркою. Катя в сім'ї не одна дитина, у неї ще є рідний брат. 
Свою професійну діяльність Катя розпочала ще з далеких 13 років. Вона закінчила школу моделей, і в 14 років вирушила в Токіо на свої перші серйозні зйомки. Згодом, не зважаючи на навчання в школі, Катя працювала в багатьох країнах Європи - Німеччині, Франції та Англії. Для того, щоб отримати атестат про повну загальну середню освіту юнії моделі довелося закінчити школу екстерном. 
Instagram

Читайте также 10 секретов красоты и молодости на каждый день, которые отлично работают


Після закінчення модельної кар'єри, Катя Осадча повернулася в Україну з новою мрією - вона вирішила стати журналістикою на телебаченні. Мало хто знає, але на той час Катя погано знала й володіла українською мовою (про що зараз не скажеш), тому певний час вона відвідувала заняття для поліпшення дикції і постановки свого голосу. Не гаючи часу, вона паралельно заочно закінчила факультет історії в Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка.
У 2001 році Катя Осадча вийшла заміж за успішного бізнесмена та народного депутата від "Партії зелених" Олега Поліщука, а вже у вересні 2002 року народила йому сина Іллю.
Саме під час першої вагітності та декретної відпустки Катя вирішила зайнятися справою, яка їй подобається - телевізійного кар'єрою. Саме ім'я Каті Осадчої асоціюється у кожного українського глядача як ведуча епатажної телепередачі "Світське життя". Усі вечірки, відкриття, покази мод, різноманітні святкування, дні народження, корпоративи, фестивалі – де тільки не брала участь Катерина Осадча! Багато хто б хотів ухилитись від гострих та провокаційних питань Осадчої, але майже нікому це не вдається, адже Катя завжди знайде шлях і дізнається все найцікавіше! А ви уявляєте існування відомого популярного пісенного телевізійного проекту "Голос країни" на каналі 1+1 та "Голос. Діти" без прекрасної ведучої? Це ж нереально! А зовсім недавно Катя отримала найзворушливіший та почесний титул "Мама року"!
Instagram

Читайте также 8 звездных пар, которые решились на отношения с бывшими и не прогадали

 У лютому 2017 року Катя Осадча народила другу дитину, сина Івана. Батьком хлопчика виявився відомий телеведучий Юрій Горбунов, з яким Осадча перебуває у шлюбі.
Зірка нечасто ділиться світлинами своїх хлопців: так, Іллю ще можна побачити на світських подіях з мамою, а ось Іванко досі не з'являвся в Інстаграмі батьків - ще замалий.
У своєму Інстаграмі зірка показує радощі материнства - справжній автопарк маленького Іванка, додавши, що навіть не уявляє, як це - купувати ляльку доньці, адже завжди мала справу з хлопчиками. Втім, шанувальники, чудово пам'ятаючи фразу Юрія Горбунова про те, що він мріє про доньку, заявили, що це обов'язково варто спробувати.
Instagram
Обов'язково прочитайте про Марічку Падалко, яка встигає поєднувати і материнство, і роботу.

Облако тегов