В які види лотереї можна пограти в Україні

В які види лотереї можна пограти в Україні
фото: УНЛ

В які види лотереї можна пограти в Україні

Державні лотереї це не лице 1 гра, яка проводиться раз на тиждень, це сотні яскравих та цікавих розіграшів на інтуїцію, вдачу та здібності 

Різновидів лотерейних ігор у світі насправді дуже багато і спробувати свою вдачу може кожен, хто придбав лотерейний білет у фізичному магазині або на онлайн-платформі. Але щоб виграти треба знати, що купувати. Описуючи можливі варіанти ігор, ми орієнтуватимемось на сайт компанії Українські Національні Лотереї, або скорочено – УНЛ, адже вони пропонують величезний вибір офіційних лотерей, перераховують виграші без затримок та гарантують чесну та прозору гру завдяки високоякісному імпортному обладнанню.

фото: УНЛ

Супер Лото 

Стандартна і улюблена гра в лотерею, яка залежить виключно від удачі і трішки від можливості передбачати майбутнє. Її суть полягає в тому, що потрібно вгадати виграшну комбінацію чисел, яка випаде кульками під час розіграшу. Підробити результати гри неможливо, як і переробити свій квиток, адже реєстрація номерів завжди відбувається заздалегідь. Розіграш проводить повірена комісія в прямому ефірі, тому кожен може спостерігати за своєю перемогою чи поразкою. Процент виграшу досить високий, адже вгадати хоча б два числа з 6 запропонованих вдається кожній сьомій людині. 

Скретч лотереї 

Це славнозвісні картки з напиленням, яке потрібно стерти аби дізнатись наявність виграшної комбінації. У кожної картки своя концепція та виграш – десь потрібно віднайти три перлини в ряд, а десь знайти серію однакових машинок в будь-якій послідовності. Тому потрібно уважно читати правила чергової скретч-лотереї. Єдине, що залишається незмінним – велика сума виграшу, яка може сягати 500000 гривень. Це бодай не єдиний вид лотереї, який має високий процент виграшу – вартість придбаного квитка ви однозначно подвоїте. 

Миттєві лотереї 

Для тих хто не звик довго чекати, це ідеальний шанс перевірити свою вдачу та виграти непогану суму грошей. Звісно джекпот тут не такий високий, як у Супер Лото або Кено, але процес займає всього кілька хвилин – достатньо придбати картку з заздалегідь нанесеними символами і одразу дізнатись виграшна вона чи ні. При цьому можна придбати як паперові лотереї, так і пограти в онлайн ігри з цікавим сюжетом і неймовірною графікою. Перевагою цього виду ігор можна вважати доступну вартість – ставки від 1 гривні також приймаються. 

фото: УНЛ

Лотереї на інтуїцію 

Цей вид азартних ігор більше схожий на сучасні мобільні ігри, де треба вирішувати загадки та головоломки, але з конкретним грошовим виграшем замість віртуальної ігрової валюти. Гравцю потрібно вгадати який предмет відповідає опису завдання. В цих лотереях можна вигравати не тільки за допомогою вдачі, але ще й використовуючи свою інтуїцію. Одні з найбільш популярних різновидів цих лотерей – «мінне поле» та «бомбовий загін», але кожен гравець може обрати що йому більше до смаку – робити ставки на серію пенальті, віртуальні бої без правил чи турніри. 

Креш лотереї 

Це цікава новинка, про яку ще мало хто чув, тут просто контролювати свої ставки та вигравати за лічені секунди, але доступні ці лотереї тільки онлайн. Суть гри полягає в тому, що потрібно робити ставку на об’єкти, які рухаються по параболічній лінії і вчасно забрати свій виграш, поки об’єкт не впав. На екрані будуть з’являтися множники, які будуть багатократно збільшуватись, але в якийсь момент обраний об’єкт впаде (крешнеться) і до цього часу потрібно забрати суму виграшу аби зберегти її. Дуже цікава лотерея, де людина сама керує своєю перемогою, не без долі везіння звісно. 

Всі вищеописані види лотерей доступні у більшості операторів, тому можна обирати улюблену гру як офлайн, так і онлайн і насолоджуватись приємною тривогою та можливим виграшем.


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK