У Києві пройде благодійний показ найкращої анімації сезону “Друзі-нерозлийвода”

Александр Кива
У Києві пройде благодійний показ найкращої анімації сезону “Друзі-нерозлийвода”
У Києві пройде благодійний показ найкращої анімації сезону “Друзі-нерозлийвода”. Фото: Adastra Cinema

23 грудня о 14:30 у кінотеатрі Multiplex в ТРЦ Respublika Park відбудеться допрем'єрний показ мультфільму «Друзі-нерозлийвода».

Читайте такжеПерелет: Никита Добрынин, Валентина Хамайко и Лилия Ребрик на премьере мультфильма
Вже у ці вихідні офіційно розпочинається святковий сезон, якого ми так всі чекали! Звісно, свята - це нагода не тільки для того, щоб веселится, а й допомагати іншим, тим, чиї свята затьмарені різними бідами..

Саме тому, компанія ADASTRA CINEMA та мережа кінотеатрів MULTIPLEX організовує благодійний передпоказ анімаційної стрічки “Друзі-нерозлийвода” від творців франшизи “Історія іграшок”.

Усі кошти від проданих квитків будуть передані на користь БО «Благодійний Фонд Діти Героїв». Гроші підуть на задоволення потреб дітей наших героїв, які боронять країну на фронті. 

Гостями події стануть українські зірки, блогери та представники провідної преси, які вирішили підтримати цю благодійну ініціативу.

Сюжет анімації розповідає про ляльку-маріонетку на ім’я Дон, яка вирішила втекти з вуличного театру. Дон опинився у Центральному парку Нью-Йорка. В нього надзвичайно гарна уява та бурхлива фантазія, однак життя не обманеш. Які казкові краєвиди не уявляв би собі Дон, він все одно оставався сам один посеред величезного парку, де він нікого не знає.

Першим з ним вирішив познайомитися загублений іграшковий пес-репер. Він з тих собак, які починають співати або розповідати історію коли їм натискають на лапку. Ці двоє, опинившись в однаково скрутній ситуації, швидко потоваришували. Прийшов час самостійно вирішувати ким вони хочуть бути у цьому житті.

Придбати квитки на подію та доєднатися до доброї справи можна за цим посиланням


Облако тегов


Материалы по теме

Аудиосказки

x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK